23.1 C
Lloret de Mar
Presentació de la candidatura de Ciutadans (llista de Girona) per a les eleccions del 14-F a Lloret de Mar

Ciutadans proposa la creació d’un pla de rescat pels sectors i treballadors afectats per la pandèmia

El cap de llista per Girona, Jean Castel, ha criticat la gestió de la pandèmia i la celebració de les eleccions, sobre les quals considera que el Govern espanyol “prioritza interessos partidistes sense tenir en compte la salut”.

Presentació de la candidatura de Ciutadans (llista de Girona) per a les eleccions del 14-F a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Ciutadans ha presentat la seva candidatura per Girona per a les eleccions del 14-F aquest dissabte al matí a Lloret de Mar. Al llarg de la jornada, la formació ha aprofitat per reunir-se amb veïns de la vila i presentar les línies mestres del seu programa electoral. Entre les diferents propostes, destaca la creació d’un pla d’ajudes pels sectors i treballadors afectats per la crisi sanitària del coronavirus.

Ho ha exposat el cap de llista de Ciutadans per Girona, Jean Castel, que també ha criticat la gestió de la pandèmia i la celebració de les eleccions, sobre les quals considera que el Govern espanyol “prioritza interessos partidistes sense tenir en compte la salut”.

“Ens comprometem a obrir un pla d’ajudes reals com han fet altres països com Alemanya”

Jean Castel

La formació taronja considera que el de Ciutadans és un “vot útil” per “garantir la reactivació de l’economia, fer front al separatisme i evitar els tripartits”. En aquest sentit, asseguren que estan preparats per encapçalar el projecte de futur més important per Catalunya dels darrers temps, a causa de la situació provocada per la pandèmia.

A més, Jean Castel ha explicat que el motiu de fer la presentació de la candidatura a Lloret de Mar obeeix “al retorn i la credibilitat que ha demostrat Ciutadans en aquest municipi”. El cap de llista per Girona recorda que han assolit “grans resultats” en les darreres eleccions, tant autonòmiques com municipals.

spot_img

El + Vist