20.2 C
Lloret de Mar
El cor Carlit Gospel, en un concert a La Garriga.

Concert de gospel i ‘nadales’, solidari amb la Marató avui a Lloret

El cap de setmana hi ha activitats als jardins, amb el Casal de la Gent Gran, del Centre Excursionista, a més de les aportacions de les farmàcies i Natsumi.

El cor Carlit Gospel, en un concert a La Garriga.

Darreres Notícies

El cor Carlit Gospel actua aquest divendres al Teatre de Lloret de Mar. Serà un espectacle solidari amb La Marató de TV3, sobre la salut mental.

La seva directora, l’Anna Roqué, avança que el repertori serà de música gospel i nadales tradicionals. “Hem preparat un concert amb molta il·lusió, serà molt emotiu i participatiu, ens toca cuidar-nos molt, per la salut mental”.

El cor Carlit Gospel portarà fins a l’escenari una 50a de cantaires, acompanyats de músics. El concert, organitzat pels Amics de la Música, comença a les 20h, al Teatre. Les entrades valen 10 euros i es poden adquirir una hora abans, a taquilla.

De cara al cap de setmana, hi ha un munt d’actes a benefici de la Marató de la salut mental. Dissabte hi ha una visita guiada i una sessió de ioga als jardins de Santa Clotilde, mentre que el Casal de la Gent Gran han preparat una ballada de country, a més de concerts de nadales i havaneres.

Cartell del restaurant Natsumi dedicat a La Marató.
Cartell del restaurant Natsumi dedicat a La Marató.

El mateix diumenge, el dia de la Marató, el restaurant Natsumi donarà tots els ingressos del dia (àpats, comandes i repartiment a domicili) a la Marató, segons explica un dels responsables, Jordi Carbó.

A més, el Centre Excursionista fa una sortida de Tossa fins a Lloret per la costa i les farmàcies de Lloret adherides a la campanya destinaran 50 cèntims per cada mascareta quirúrgica venuda.

Consulta tots els actes en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist