11.7 C
Lloret de Mar
Els integrants de la formació musical

El concert de la Principal de la Bisbal tanca la festa major de Santa Cristina

Serà una actuació 'molt especial, diferent a l'any passat', a partir de les 23 hores, a Sa Caleta.

Els integrants de la formació musical

Darreres Notícies

Un concert de primera, aquesta nit, per tancar la festa major. Amb música catalana, lírica, bandes sonores de cinema i peces de musicals que tothom coneix. Tot plegat, a càrrec de La Principal de la Bisbal, en la seva formació d’orquestra.

El director artístic de la cobla, Francesc Cassú, exposa que serà una actuació “molt especial amb un repertori d’allò més variat“. Destaca, però, que “no s’escoltarà el concert de l’any passat, crearem una mena d’argument que ens portatà fins al punt àlgid final”.

El públic que assisteix al concert de Festa Major sol ser variat, des de veïns de la vila, fins a turistes i també seguidors de La Principal de la Bisbal. Francesc Cassú ha volgut destacar l’escenari de la platja de Sa Caleta. El qualifica de “paratge magnífic, amb el mar a l’esquena, la imatge és brutal, amb la sensació que l’orquestra flota a l’aigua” i afegeix que “es crea un clima de complicitat, la gent està molt entregada, nosaltres ens sentim molt còmodes i és un concert que l’esperem amb moltíssima il·lusió”.

El concert començarà a les 23 hores a Sa Caleta, just després del castell de focs artificials, que també es pot contemplar des d’aquest indret. L’accés és lliure.
La mateixa cobla serà l’encarregada, a la tarda, de posar música al ball de concurrència popular i, tot seguit, oferirà l’audició de sardanes, a partir de les 20 hores a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist