30.9 C
Lloret de Mar
'Ese silencio incómodo'

Corset Teatre representarà ‘Ese silencio incómodo’ per recaptar diners per a l’escola Ventijol

L'obra es podrà veure aquest dissabte (21 hores) al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 8 euros, que es destinaran a l'escola d'educació especial comarcal.

'Ese silencio incómodo'

Darreres Notícies

Acció benèfica de l’Associació cultural Muekka, a través de la seva companyia Corset Teatre, que representarà aquest dissabte, al Teatre de Lloret, Ese silencio incómodo. L’objectiu és recaptar diners per a l’escola d’educació especial Ventijol, amb seu a Blanes però que dona servei a tota la comarca de la Selva. En total, hi ha 104 alumnes de 14 poblacions diferents; Lloret és el segon municipi amb més alumnes.

Cartell de l’obra

Una de les membres de l’AMPA del centre, Cristina Garrido, explica que, en concret, la finalitat és adquirir una grua per poder entrar a la piscina els infants amb mobilitat reduïda. Un dels artífexs de l’obra és Elías González, que recorda que cada any destinen el seu projecte a una causa social diferent.

Ese silencio incómodo es va estrenar l’octubre passat i aquest dissabte torna amb ganes de fer passar una bona estona al públic. Es tracta d’una tragicomèdia protagonitzada per la Lola, una dona que necessita explicar una notícia important als seus fills i que no deixarà ningú indiferent. Amb tot, l’obra vol transmetre un missatge clar i contundent: que la vida no és fàcil per a cap de nosaltres i que tots amaguem situacions difícils d’afrontar. A la representació, però, quedarà clar que el temps ho posa tot al seu lloc.

Ese silencio incómodo es podrà veure aquest dissabte, al Teatre de Lloret, a les nou del vespre. El preu de les entrades és de 8 euros, que aniran en benefici de l’escola Ventijol. Les entrades es poden comprar a la pàgina web del Teatre.

spot_img

El + Vist