15.6 C
Blanes
Un dels gatets abandonats (APASC)

Crida per ajudar a sobreviure 23 gatets abandonats en una urbanització de Lloret

Han pogut sobreviure tots, però es demana col·laboració per tenir-ne cura fins que se'ls trobi algú que els adopti, aportacions econòmiques per pagar el tractament veterinari o entrega de pinso, entre altres coses.

Un dels gatets abandonats (APASC)

Darreres Notícies

L’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (APASC) de Lloret de Mar fa una crida per ajudar a sobreviure uns gats trobats al carrer.

Fa uns dies, l’entitat va rebre un avís del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament perquè s’havien trobat fins a 23 cadells de gat abandonats. Estaven dins d’unes caixes al costat d’un contenidor en una urbanització de Lloret.

circo de las estrellas
Les caixes on es van trobar els gats (APASC)
Les caixes on es van trobar els gats (APASC)

Els animals s’han hagut de portar al veterinari i l’associació demana col·laboració. Una de les representants, Stella González, explica que hi ha diverses maneres d’ajudar-los. Una és oferint-se com a casa d’acollida fins que es troba una família que vulgui adoptar els gats; en aquest cas, l’associació els paga les despeses. També es pot pagar una quota de soci, fer aportacions puntuals o tenir cura de les colònies de gats com a persona voluntària.

“Pots fer-te soci, ser una casa d’acollida, col·laborar tenint cura d’una colònia o fer donacions per comprar medicaments”

Stella González

Recordem que APASC és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la cura i la protecció dels gats que viuen al carrer.

Una voluntària d'APASC tenint cura dels gatets (APASC)
Una voluntària d’APASC tenint cura dels gatets (APASC)

En aquest sentit, Stella González assegura que al municipi totes les colònies estan controlades, però han detectat que hi ha un problema a les urbanitzacions. Per això demana a tothom que detecti gats al carrer avisi l’APASC o el departament de Medi Ambient. I, sobretot, que no s’abandoni els gats al costat d’un contenidor com es va fer aquest cop.

“A les urbanitzacions hi ha gent que dona menjar als gats i quan tenen una gran camada ja no saben què fer; no han de tenir por, han de contactar amb Medi Ambient”

Stella González

Els 23 gats han sobreviscut, tot i que alguns encara estan en tractament per les infeccions als ulls. Són de diferents gates, però es creu que tots provenen d’una mateixa colònia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist