8.3 C
Lloret de Mar

Lloret acull una xerrada sobre com fomentar la convivència entre religions

Per exposar com es pot millorar la convivència en una societat amb molta diversitat de religions s’organitza una xerrada avui a Lloret. Anirà a càrrec de l’escriptor, catedràtic de la Universitat Ramon Llull i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, Francesc Torralba, que explicarà quins són els principals punts d’un document que […]

Francesc Torralba
Francesc Torralba

Darreres Notícies

Per exposar com es pot millorar la convivència en una societat amb molta diversitat de religions s’organitza una xerrada avui a Lloret.

Anirà a càrrec de l’escriptor, catedràtic de la Universitat Ramon Llull i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, Francesc Torralba, que explicarà quins són els principals punts d’un document que han elaborat per fixar les bases perquè les diferents creences puguin mantenir una relació correcta, pacífica i constructiva. Segons Torralba, Catalunya ha canviat molt en els últims anys, perquè hi ha hagut un increment molt elevat de religions.

A Lloret hi ha quatre centres catòlics, tres d’islàmics, dos d’ortodoxos, un d’evangèlic i un de sikh. A més, s’hi practiquen les relicions hindú, jueva, budista i de testimonis de Jehovà, entre altres. Donada aquesta diversitat, s’ha decidit presentar el document a la vila.

Serà a les set de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament. Tot seguit, en el mateix lloc, es presentaran les cinc parelles lingüístiques que s’han format entre les diferents comunitats religioses del municipi.

spot_img

El + Vist