27.2 C
Lloret de Mar
Regals Quina Shalom

Dimarts a la tarda es tanca una bona temporada de quines a Lloret

Lloret Voluntari organitza dimarts a la tarda, com fa cada any el dia de Reis, l'última quina de la temporada. Serà a l'hotel Rosamar, amb la previsió d'omplir de gom a gom, un cop més, la sala de festes de l'establiment.

Regals Quina Shalom

Darreres Notícies

Lloret Voluntari organitza dimarts a la tarda, com fa cada any el dia de Reis, l’última quina de la temporada. Serà a l’hotel Rosamar, amb la previsió d’omplir de gom a gom, un cop més, la sala de festes de l’establiment. En total es faran deu quines i la presidenta de l’entitat, Maria Dolors Fontanals, recorda que els premis són molt variats i destacats, ja que compten amb la col·laboració d’uns 250 establiments.

Lloret Voluntari va organitzar una quina a favor de la Marató de TV3 a mitjan desembre, on va aconseguir 2.130 euros. El dia 21, en va fer una altra, aquest cop amb una recaptació de 2.600 euros, que es destinaran a l’entitat, així com els que s’aconsegueixin demà a la tarda. Uns diners que permeten comprar material per a l’Asil Nicolau Font. Ara mateix, Lloret Voluntari compta amb una desena de membres, tot i que les portes estan obertes a totes les persones interessades en ajudar la gent gran.

Les quines són una font d’ingressos molt bona per a Lloret Voluntari. Així com també ho és per a l’esplai Shalom la que organitza, des de fa cinc anys, el primer dia de l’any. En aquesta ocasió, l’entitat de lleure infantil va aconseguir gairebé 5.000 euros, amb la participació d’unes 450 persones. Una part dels diners sempre es destina a una finalitat benèfica. En aquesta ocasió, segons ha explicat Albert Ferrández, responsable de Shalom, es destinaran a la lluita contra l’Atròfia Muscular Espinal. El gruix de la recaptació, però, serveix per a finançar l’esplai, tant per comprar material com per abaratir les colònies de final de curs.

spot_img

El + Vist