20 C
Lloret de Mar
Cremats

Divendres cultural a Lloret, amb quatre propostes variades

Una comèdia teatral, un recital de poesia, un concert de cant coral i una xerrada sobre el poeta Carles Fages de Climent són les propostes per aquest vespre.

Cremats

Darreres Notícies

Fins a quatre activitats culturals tindran lloc aquest vespre a Lloret. Són propostes variades, ja que tenim teatre, poesia i música. El regidor de Cultura, Arseni Frigola, creu que això demostra la riquesa cultural de Lloret.

D’una banda, el teatre acull la comèdia Cremats, protagonitzada per Willy Toledo, a qui acompanyen a l’escenari Maife Gil, Isaac Alcayde i Tilda Espluga. Escrita i dirigida per Roger Peña, l’obra se centra en un professor d’universitat que explica a la seva dona que està enamorat d’una alumna. Després de fer temporada al teatre Apolo de Barcelona, la companyia comença avui la gira a Lloret. Serà a partir de les nou de la nit i el preu de l’entrada és de divuit euros.

D’altra banda, hi ha dues activitats relacionades amb la poesia. El Lloret Espai Off s’inaugura a la biblioteca, amb un recital titulat Com elles, que fa un recull de poemes de les millors poetes del segle XX. La cita és a dos quarts de vuit del vespre. Mitja hora més tard, a les vuit, el Club Marina Casinet acull una xerrada del catedràtic Joan Farrerós, que parlarà del poeta empordanès Carles Fages de Climent.

I, finalment, tenim una proposta musical. Les vuit corals de la vila es trobaran a l’església parroquial de Sant Romà per oferir un concert. Cada agrupació interpretarà tres peces i, per acabar, cantaran tots plegats Escolta-ho en el vent de Bob Dylan. El concert s’ha previst per a dos quarts de vuit del vespre.

spot_img

El + Vist