17.7 C
Lloret de Mar
Fira dels Americanos de l'any passat

Dos concerts de primer ordre en un escenari a la platja, principal novetat de la Fira dels Americanos

L'altra gran novetat és que es podrà degustar cuina indiana en un seguit d'establiments de la vila, amb la col·laboració del sector i de la fundació Alícia.

Fira dels Americanos de l'any passat

Darreres Notícies

La Fira dels Americanos de Lloret de Mar arriba a la 9a edició aquest cap de setmana amb una aposta clara per la música cubana. Tal com explica el regidor de Promoció Econòmica en funcions, Jordi Orobitg, s’ha convidat dos grups destacats en aquest registre com són Los 4 i Havana d’Primera.

Havana d’Primera

I, com a novetat, aquestes actuacions es faran a la platja, en un gran escenari de 120 metres quadrats. A més, hi haurà les activitats habituals entre la sala d’actes de l’Ajuntament, on es faran diferents xerrades, i la plaça de la Vila i el passeig Jacint Verdaguer, amb el tradicional mercat indià, el bar El Floridita, animació i cercaviles i els diversos tallers.

L’altra gran novetat és que es podrà degustar cuina indiana en un seguit d’establiments de la vila, amb la col·laboració del sector i de la fundació Alícia.

El regidor assegura que es tracta d’un esdeveniment destacat i que l’impacte econòmic per a la destinació és molt elevat, amb la previsió que passin per Lloret prop de 30.000 persones.

Dos participants a la Fira dels Americanos (Ajuntament de Lloret de Mar)

La inauguració de la fira es farà dijous amb una xerrada a càrrec dels historiadors Montse Sala i David Barba, titulada Història d’una oreneta lloretenca. Començarà a les vuit del vespre a l’Ajuntament; prèviament, a la plaça, s’haurà fet una plantada dels gegants indians. El mercat indià obrirà divendres al migdia i s’allargarà fins diumenge a les deu de la nit. El programa d’actes complet es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist