21.6 C
Lloret de Mar
Cristina Catalán i Carolina Villegas

Dos tallers i una exhibició de dansa, aquest dimecres al Teatre de Lloret

Dins de la Capital de la Cultura Catalana, Cristina Catalán i Carolina Villegas oferiran dos tallers i, a més, hi haurà una exhibició de la companyia Miquel Barcelona.

Cristina Catalán i Carolina Villegas

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret s’omplirà de dansa aquest dimecres a la tarda, perquè s’hi han programat dos tallers i una petita exhibició.

Tot plegat començarà a les set de la tarda, amb un taller a càrrec de Cristina Catalán, titulat Shaaby Street, un tipus de dansa oriental urbana que connecta molt bé amb el públic adolescent. Tot i així, el taller s’adreça a totes les edats i no fa falta tenir coneixements previs de dansa per apuntar-s’hi.

“És una cosa molt urbana, amb moviments de la dansa oriental, però sense tanta tècnica, sense tenir tant en compte la posició d’una mà o tenir la pelvis encaixada o no…”

Cristina Catalán

Tot seguit, a les vuit, la companyia Miquel Barcelona oferirà un petit espectacle titulat Perquè aquest cos sigui aquí.

“M’agrada dir que ‘Perquè aquest cos sigui aquí’ és un diàleg entre la impremta i la empremta d’un cos en el món, que en tot el seu camí ha passat per moltes coses”

Miquel Barcelona
Miquel Barcelona
Miquel Barcelona

Finalment, la jornada la tancarà a partir de dos quarts de nou del vespre un taller de sevillanes amb la bailaora lloretenca Carolina Villegas, que apunta que no és necessari tenir coneixement previ per apuntar-s’hi.

“Impartiré un taller de sevillanes per a tot tipus de públic i sense cap tipus d’experiència prèvia”

Carolina Villegas

Les persones interessades en apuntar-se a algun dels dos tallers, poden fer-ho a través de la pàgina web del Teatre. Per a l’exhibició de la companyia Miquel Barcelona, l’entrada és gratuïta, però cal sol·licitar la invitació també a través del web del teatre.

La jornada de dansa s’inclou dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

spot_img

El + Vist