18.8 C
Lloret de Mar
El mercat indià, aquest migdia

Dues actuacions musicals ambientaran la Fira dels Americanos a les nits

Avui hi haurà el concert d’orquestra a càrrec de “Sonora Sabor a Troba”. Demà dissabte, actuarà la formació cubana “Mariana & La Makynaria”. Els dos concerts seran a les 22 hores a la plaça de la Vila.

El mercat indià, aquest migdia

Darreres Notícies

La vuitena edició de la Fira dels Americanos s’allarga fins diumenge, amb prop de 60 activitats programades entre xerrades, tallers, música, balls, cercaviles, visites guiades o teatre.

L’animació musical és un dels punts forts de l’esdeveniment. Enguany, hi ha propostes molt atractives. Aquest divendres, es podrà gaudir del concert d’orquestra a càrrec de “Sonora Sabor a Troba”. Per dissabte, actuarà la formació cubana “Mariana & La Makynaria”. Els dos espectacles es podran veure a la plaça de la Vila, a les 10 de la nit. N’ha parlat un dels membres de la companyia Ache Entertainment, que és qui organitza aquestes sessions.

Una altra proposta destacada de la Fira dels Americanos és el mercat indià, que està obert al llarg d’aquests tres dies, al Passeig Jacint Verdaguer. A més, se celebraran diferents cercaviles, tant al matí com a la tarda. Aquestes activitats les organitza, de manera conjunta amb l’Ajuntament, l’empresa M21 Eventos.

Però un dels actes més especials, i que servirà per tancar la Fira, serà un tastet de “La Bella Dolores”, la sarsuela que es vol estrenar el pròxim 15 de novembre, amb Martí Peraferrer com a director artístic. Aquest diumenge, a les 9 de la nit, a la plaça de la Vila, pujaran a l’escenari set actors i la coral Ars Nova, dirigida per Joan Casas, per a fer una mostra de l’espectacle.

Amb totes aquestes propostes, la Fira dels Americanos té l’objectiu de recordar el passat indià de Lloret.

A més, com ja s’ha fet altres anys, al públic que vesteixi de blanc se l’obsequiarà amb un barret o un vano de la Fira. Es poden demanar al bar El Floridita, fins a exhaurir existències.

spot_img

El + Vist