7.2 C
Lloret de Mar

El blanenc Joaquín Hernández és el nou entrenador del Club Unió Futbol Sala Lloret

El club vol consolidar-se a la Divisió d'Honor Catalana, després del descens de la Tercera Divisió, tot i que no descarta l'ascens.

El primer equip ja ha començat la pretemporada
El primer equip ja ha començat la pretemporada

Darreres Notícies

El primer equip del Club Unió Futbol Sala Lloret ha tornat als entrenaments de pretemporada. L’entitat prepara un nou curs, en què competirà a la Divisió d’Honor Catalana, després del descens de la Tercera Divisió.

servicios profesionales jimenez

L’equip compta amb novetats destacades. La principal és la presència d’un nou entrenador. Es tracta del blanenc Joaquín Hernández que, com a jugador, va arribar a competir a la Divisió de Plata. Com a segon tècnic hi haurà Félix López, que fins ara dirigia el Juvenil “A”.

El president del Club Unió Futbol Sala Lloret, Josep Maria Ribera, ha explicat que, pel que fa a la plantilla, hi ha deu jugadors que continuen de la temporada passada i s’han fet noves incorporacions. Una d’elles és la del lloretenc Iván Molina, que puja del juvenil. A més, s’ha fitxat Khalid Alami, de Pineda, i Brian Cuadra, de Blanes. Enguany, la mitjana d’edat serà més baixa.

Segons Josep Maria Ribera, l’objectiu principal és mantenir i consolidar la categoria. Tot i això, assegura que no renuncien a l’ascens i que, encara que és una fita complicada, els resultats i els partits marcaran les possibilitats reals de l’equip.

A banda del primer equip, l’entitat comptarà, aquesta temporada, amb dos equips sèniors més: un “B” i un “C”. Competiran a Primera i a Segona Catalana.

spot_img

El + Vist