23.6 C
Lloret de Mar
Memòries del passat, a Can Font

El cap de setmana arriba, com és habitual, amb un gruix de visites i sortides

Hi ha la ruta indiana, 'Memòries del Passat', 'La maledicció dels Déus', una sortida d'snorkelling i una sortida de marxa nòrdica.

Memòries del passat, a Can Font

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana hi ha diferents visites i sortides guiades. Comencem per la ruta indiana amb visita a Can Font, que es durà a terme aquesta tarda, a dos quarts de 7. La sessió serà en anglès i té un preu de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a les Oficines de Turisme.

També avui, a les 9 de la nit, es farà una nova sessió de la visita teatralitzada Memòries del passat, que permet contemplar la casa indiana de Can Font. A més, també es poden conèixer detalls del Conde de Jaruco, Nicolau Font i Maig, i de la vida en aquella època, a finals del segle XIX. Es tracta d’una proposta que es farà avui en català i demà, també a les 9 de la nit, en castellà. El preu per a participar és de 5 euros i cal fer reserva prèvia al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural.

Seguim amb més activitats. Aquest dissabte, a les 10 del matí, es farà una sortida guiada d’immersió lleugera, anomenada snorkelling. Els participants han de tenir, com a mínim, 8 anys i estar acompanyats d’un adult. El preu de les inscripcions és de 10 euros, i es poden fer a les Oficines de Turisme.

També per aquest dissabte a les 10 del matí hi ha programada una sortida de marxa nòrdica pels boscos de Lloret. Els interessats, que han de tenir un mínim de 12 anys, han de pagar un preu de 5 euros, que inclou l’ús dels bastons.
Més propostes per aquest dissabte. A les 6 de la tarda, es durà a terme la visita guiada amb acompanyament musical als Jardins de Santa Clotilde. El recorregut comptarà amb explicacions en francès. Té un preu de 5 euros i es pot demanar lloc a les Oficines de Turisme.

I arriba aquest diumenge, a les 11 del matí, una nova visita que es titula La maledicció dels Déus. Està adreçada a infants a partir dels sis anys. Es tracta d’un joc de pistes al jaciment ibèric del Turó Rodó. Una arqueòloga acompanyarà els participants i els ensenyarà els diferents espais del poblat, a banda de la reproducció d’una casa que mostra com vivien els ibers. Els participants hauran de trobar la figura d’una deessa abans que els Déus no enviïn un seguit de malediccions als habitants de Lloret. L’activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. El preu és de 3 euros, però només paguen els majors de 12 anys. Els interessats, es poden inscriure al Museu del Mar o al web de Patrimoni.

spot_img

El + Vist