19.2 C
Lloret de Mar
Cartell de les caminades

El Casal Municipal de la Gent Gran organitza sortides a la platja

Es faran els dies 9 i 23 de juliol i 6 i 20 d'agost, a Fenals o Santa Cristina, en funció de la quantitat d'assistents, i es complementaran amb bany.

Cartell de les caminades

Darreres Notícies

Aquest dijous comencen les caminades a les platges de Lloret que organitza el Casal Municipal de la Gent Gran. Són unes sortides que es fan per primera vegada i que es faran, concretament, els dies 9 i 23 de juliol i 6 i 20 d’agost, a les platges de Fenals o Santa Cristina, en funció del nombre d’assistents.

La regidora de la Gent gran, Arantxa Jiménez, anima a tothom a acudir a aquestes caminades, que es complementaran amb un bany. Cal portar roba i calçat còmode, barret, tovallola i crema solar, molta aigua i alguna cosa de menjar.

La sortida sempre es farà a dos quarts de nou del matí des de la plaça Pere Torrent i, tot i que no cal inscripció prèvia, és necessari que les persones que hi assisteixin presentin el seu carnet de jubilat o d’usuari del casal.

Aquestes sortides complementen les sessions de gimnàstica que es fan cada dilluns i dimecres de juliol i agost a les pistes d’atletisme. Recordem que l’horari s’ha modificat i, per evitar la calor, es fan de vuit a nou del matí, sense necessitat d’inscripció prèvia, però amb un aforament màxim de 60 persones.

D’altra banda, la regidora recorda que ja estan en funcionament el bar del casal i el servei de perruqueria. Tots dos serveis compleixen les mesures necessàries per garantir la seguretat d’un col•lectiu vulnerable com és la gent gran. Entre altres coses, el bar només comptarà amb el 50% de l’aforament durant tot l’estiu.

spot_img

El + Vist