26.4 C
Blanes
Esteve Fàbregas i Barri

El Casinet comentarà avui l’obra ‘Boira il·luminada’, d’Esteve Fàbregas i Barri

El Club Marina Casinet dedica una sessió aquest vespre a l’escriptor lloretenc Esteve Fàbregas. Ja en va fer una el 27 de gener i avui se centrarà en posar en comú les opinions dels lectors després d’haver llegit el llibre Boira Il•luminada. Tornarà a dirigir la sessió Jordi Soliguer, que s’acaba de graduar en Filologia […]

Esteve Fàbregas i Barri

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet dedica una sessió aquest vespre a l’escriptor lloretenc Esteve Fàbregas. Ja en va fer una el 27 de gener i avui se centrarà en posar en comú les opinions dels lectors després d’haver llegit el llibre Boira Il•luminada.

Tornarà a dirigir la sessió Jordi Soliguer, que s’acaba de graduar en Filologia Catalana i ha fet el treball de final de Grau sobre l’Estevet, destaca que és un escriptor amb facetes poc conegudes. Soliguer argumenta que s’ha triat el llibre Boira il•luminada perquè reuneix uns trets diferencials respecte la resta d’obra de l’escriptor.

circo de las estrellas

La xerrada per valorar la lectura del llibre de l’Estevet, amb Jordi Soliguer, comença a les vuit del vespre, a la seu del Club Marina Casinet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist