10.5 C
Lloret de Mar

El Castell d’en Plaja torna a obrir les portes, arran de l’èxit de les visites anteriors

La primera convocatòria va quedar esgotada en un sol dia, per l'interés dels veïns en poder entrar en una de les icones de la destinació.

Visitants, entrant al Castell d'en Plaja, una de les icones de Lloret de Mar.
Visitants, entrant al Castell d'en Plaja, una de les icones de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar torna a organitzar les visites guiades al Castell d’en Plaja, arran de l’èxit de l’anterior i primera convocatòria, en què totes les places van quedar esgotades en un sol dia.

servicios profesionales jimenez

El format és el mateix: cal fer reserva prèvia a través del Museu del Mar i la novetat és que incorporarà la visita teatralitzada “L’últim daiquiri”.

https://twitter.com/amarguracultura/status/1424971575598751747?s=20

L’aforament per a les visites és limitat. Tothom que hi vulgui assistir ha de reservar la seva plaça de manera anticipada al Museu del Mar. La reserva d’entrades s’obre aquest dimecres. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que han decidit obrir de nou les visites al Castell d’en Plaja “per l’interès, és una oportunitat per als veïns”.

Com diem, les entrades es podran reservar a partir de demà i s’espera que quedin esgotades ben aviat. Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, explica que no s’esperaven l’èxit de la primera convocatòria, que va reunir prop de 1.000 persones.

Les visites començaran dilluns que ve i s’allargaran del 16 al 22 d’agost. Hi haurà grups reduïts de 20 persones i les visites seran al matí i a la tarda (10h, 11h, 12h, 17:30h, 18:30h i 19:30h).

El Castell d’en Plaja va ser construït per l’industrial gironí Narcís Plaja, com a xalet d’estiueig l’any 1935. La construcció va estar envoltada de molta polèmica, però l’edifici es va convertir ben aviat en una icona de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist