11.7 C
Lloret de Mar

El Club de Patinatge i el Club de Futbol Lloret, destacats amb el Premi Llevant

L'altre guardó destacat de la Festa de l'Esport ha guardonat Olga Valls (Natació) i Anna Rosa Bou (Rem Santa Cristina) amb el Forjador.

-

El Club Patinatge Artístic i el Club de Futbol Lloret, com a entitats, i Olga Valls i Anna Rosa Bou han estat els principals guardonats a la Festa de l’Esport que s’ha celebrat aquest diumenge a Lloret de Mar. Com cada any, l’Ajuntament ha organitzat una celebració per fer un reconeixement especial als equips i esportistes individuals que han destacat l’últim any. En aquest cas, però, s’han celebrat dues edicions de la Festa de l’Esport, ja que l’any passat no es va fer per la situació de pandèmia. Així doncs, s’han fet els reconeixements del 2021 i del 2022.

Els premis més destacats s’han entregat al final. En el cas del Premi Llevant del 2021, que reconeix una entitat, s’ha guardat el Club de Patinatge Artístic, per la seva trajectòria. Com a representant de l’entitat, ha recollit el guardó Cuca Gimeno, que hi està vinculada des dels inicis i que, fins i tot, durant un temps en va ser presidenta. Pel que fa al 2022, el Premi Llevant ha recaigut en el Club de Futbol Lloret, pel centenari de l’entitat. El president, Eduard Coloma, destaca que és un guardó que reconeix totes les persones que han format part de la història del club.

L’altre reconeixement destacat és el Premi Forjador de l’Esport, que destaca una persona que ha fet alguna aportació destacada en l’àmbit de l’esport local. Del 2021, la guardonada ha estat Olga Valls, presidenta del Club Natació Lloret, que ha recollit el premi molt emocionada i ha tingut unes emotives paraules de record per a Yasuji Fusano.

Del 2022, el premi ha anat a mans d’Anna Rosa Bou, presidenta del Club Rem Santa Cristina, que acabava d’arribar d’una regata a Deltebre i assegura que ha estat una gran sorpresa. La regidora d’Esport, Anna Garcia Castany, destaca que els Forjadors han estat per a dones i que tots els premis són “molt merescuts”.

A banda d’aquests guardons, a la Festa de l’Esport també s’ha fet una menció especial al grup OceansCat, que han travessat l’oceà Atlàntic amb una embarcació de rem. La celebració s’ha fet aquest diumenge a la tarda al Pavelló Municipal d’Esports amb la presència d’uns 800 esportistes de Lloret de Mar.

La 47a Festa de l’Esport ha estat presentada per la reconeguda dj Neus González, locutora a Los40 Urban i col·laboradora al Planta Baixa de TV3, entre altres coses. A més, per amenitzar la gala hi ha hagut una actuació de dansa urbana del grup mataroní Insomnia, coneguts per la seva participació al programa de Telecinco Got Talent.

A banda dels guardons especials, la gala sempre fa un reconeixement als equips o esportistes a títol personal que han aconseguit fites destacades en els diferents clubs locals. I també a esportistes lloretencs que estan assolint fites destacades, com ara Bakr El Asri, Ona Blasco, Miquel Juanola, Mireia Hernández, Sara Gascons o els germans Carles i Marc Grau.

Trucades que et fan sentir únic i especial

Com viuen els 'Poetes de guàrdia' aquesta iniciativa, amb la qual Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de la Poesia.

Avui s’ha reobert l’aparcament de Sa Caleta

L'equipament funcionarà fins a l'1 de novembre com a aparcament municipal.

Uns alumnes del Coll i Rodés construeixen un satèl-lit a petita escala

L'equip, anomenat LloretSat, es presenta a una competició de l'Agència Espacial Europea.
- Publicitat -