7.7 C
Lloret de Mar

El Club Tennis Lloret organitza a partir del febrer una lliga oberta a tots els nivells

La competició està oberta a tothom i la formaran tant alumnes com participants que no són del club.

Darreres Notícies

El Club Tennis Lloret organitza una lliga per a diferents nivells, a partir del pròxim mes de febrer. La competició està oberta a tothom i la formaran tant alumnes com participants que no són del club.

Primer es farà una fase inicial, en què es comprovarà el nivell de cada jugador per tal que a la segona fase tothom jugui contra participants del mateix potencial, en format d’eliminatòries. Ho explica el director esportiu del Club Tennis Lloret, Cristian Martínez.

Són els últims dies per inscriure’s. Els interessats en participar, han de posar-se en contacte amb el club. Tota la informació es pot trobar a les seves xarxes socials.
D’altra banda, des de l’entitat fan una valoració positiva, fins al moment, d’aquesta temporada. Compten amb participants a totes les categories, des de benjamí fins a júnior, en masculí i femení.

Entrenant a les noves pistes de tennis (Tennis Lloret)

Recordem que és la primera temporada amb les noves pistes de tennis i pàdel. Des del club consideren que aquest fet els ha ajudat a créixer en nombre de participants, especialment en les edats d’iniciació.

spot_img

El + Vist