23.5 C
Lloret de Mar
Alguns dels participants de l'entitat

El Club Tennis, una de les primeres entitats esportives de Lloret en recuperar l’activitat

Aquesta setmana ha pogut reiniciar els entrenaments en grup.

Alguns dels participants de l'entitat

Darreres Notícies

El Club Tennis Lloret és una de les primeres entitats esportives de la vila en recuperar l’activitat. Dies enrere van començar a fer classes individuals i aquesta setmana ha pogut reiniciar els entrenaments de grup, tenint en compte els protocols de seguretat per prevenir el contagi del virus.

El codirector del Club Tennis Lloret, Fernando Alejo exposa que “quan arriben els alumnes, s’han de canviar de sabates per unes d’entrenar, així com desinfectar mans i la sola de les sabates“. Afegeix que els guants no són obligatoris i que la mascareta no els deixa respirar bé, quan practiquen tennis.

Un membre de l’entitat (Club Tennis Lloret)

El retorn, però, es fa encara amb dubtes, ja que hi ha directrius contradictòries entre la Federació Catalana de Tennis i la Federació Espanyola. Mentre la catalana exposa que únicament es permet la pràctica amb dues persones –una a cada banda de la pista-, l’espanyola permet els grups de fins a 10 practicants i els partits de dobles.

Els directors de l’entitat, Cristian Martínez i Fernando Alejo (Club Tennis Lloret)

Des del tennis expliquen que opten pels criteris de la Federació Catalana, tot i que a partir de dilluns, 1 de juny, ja es permeten més de dues persones a la pista. L’entitat fa servir l’àrea de raqueta de Lloret de Mar i exposa que al tennis –en ser un esport individual i sense contacte– no hi ha problemes en mantenir la distància.

Després del confinament per la pandèmia, el club es mostra “molt content” de poder tornar a la pista.

spot_img

El + Vist