14.9 C
Lloret de Mar
Jugadors de la base del club

El Club Unió Futbol Sala començarà la temporada amb les jornades de tecnificació

S'adrecen a totes les categories, des d'escoleta (4 anys) fins a juvenil (18 anys). Es faran durant dues setmanes, dimarts i dijous, al pavelló del Molí, a partir del dia 4 de setembre.

Jugadors de la base del club

Darreres Notícies

El Club Unió Futbol Sala Lloret organitza, a partir de dimarts que ve, 4 de setembre, dues setmanes de tecnificació.

Les jornades seran amb portes obertes, per tal que tots aquells interessats en practicar el futbol sala puguin conèixer com treballa l’entitat. La proposta s’ofereix a totes les categories, des de l’Escoleta, per a infants a partir de 4 anys, fins a Juvenil, de jugadors de 18 anys. Les sessions d’entrenaments, que comptaran amb entrenadors i monitors titulats, es duran a terme els dimarts i els dijous a partir de les cinc de la tarda, en el Pavelló del Molí.

El president del Club Unió Futbol Sala Lloret, Josep Maria Ribera, destaca que aquestes jornades de tecnificació tenen dos objectius: donar continuïtat als entrenaments dels jugadors de l’entitat i servir de prova per als futurs participants. Assegura, a més, que la valoració de les últimes edicions és positiva.

Tot i que els entrenaments estan oberts a totes les categories, van dirigits, especialment, als més petits, que pertanyen a les edats d’Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. Segons Ribera, són els què més dubtes tenen a l’hora d’escollir un esport.

Les inscripcions són gratuïtes però amb places limitades. Els interessats s’han de posar en contacte amb l’entitat a través de Facebook o al correu electrònic clubfutbolsalalloret@gmail.com.

spot_img

El + Vist