23.1 C
Lloret de Mar
Marina Nicolàs en l'acte de reconeixement

El col·legi d’advocats de Girona reconeix Lloret per haver suprimit l’exhibició d’animals vius a les fires

L’acte va tenir lloc dies enrere a Girona, en el marc dels premis Ànima.

Marina Nicolàs en l'acte de reconeixement

Darreres Notícies

El col·legi d’advocats de Girona ha fet un reconeixement a l’Ajuntament de Lloret de Mar, per haver suprimit la presència i l’exhibició d’animals vius a la fira medieval i en altres esdeveniments, a través de l’ordenança corresponent.

L’acte va tenir lloc dies enrere a Girona, en el marc dels premis Ànima. En representació del consistori hi havia la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, que destaca que “és molt important, és un tema que generava controvèrsia, és important perquè l’ajuntament s’ha sensibilitzat i ha fet un pas endavant”.

La regidora també ha volgut recordar altres iniciatives que es fan al llarg de l’any en defensa del benestar dels animals com, per exemple, les “campanyes d’esterilització de gats o autorització als alimentadors de gats”.

Tots els reconeguts a l’acte

El reconeixement als ajuntaments va incloure el de Lloret i a 4 més: Ripoll, Ullastret, Hostalric i Vila-sacra. El motiu és que donen pinso anticonceptiu als coloms. D’altra banda, el col·legi d’advocats també va guardonar l’investigador Manel López Béjar, impulsor d’una vacuna per controlar la població de senglars.

spot_img

El + Vist