9.9 C
Lloret de Mar
Marina Nicolàs en l'acte de reconeixement

El col·legi d’advocats de Girona reconeix Lloret per haver suprimit l’exhibició d’animals vius a les fires

L’acte va tenir lloc dies enrere a Girona, en el marc dels premis Ànima.

Marina Nicolàs en l'acte de reconeixement

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

El col·legi d’advocats de Girona ha fet un reconeixement a l’Ajuntament de Lloret de Mar, per haver suprimit la presència i l’exhibició d’animals vius a la fira medieval i en altres esdeveniments, a través de l’ordenança corresponent.

L’acte va tenir lloc dies enrere a Girona, en el marc dels premis Ànima. En representació del consistori hi havia la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, que destaca que “és molt important, és un tema que generava controvèrsia, és important perquè l’ajuntament s’ha sensibilitzat i ha fet un pas endavant”.

La regidora també ha volgut recordar altres iniciatives que es fan al llarg de l’any en defensa del benestar dels animals com, per exemple, les “campanyes d’esterilització de gats o autorització als alimentadors de gats”.

Tots els reconeguts a l’acte

El reconeixement als ajuntaments va incloure el de Lloret i a 4 més: Ripoll, Ullastret, Hostalric i Vila-sacra. El motiu és que donen pinso anticonceptiu als coloms. D’altra banda, el col·legi d’advocats també va guardonar l’investigador Manel López Béjar, impulsor d’una vacuna per controlar la població de senglars.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.