15.6 C
Lloret de Mar
Curs del SOM

El curs de rus bàsic, esgotat abans de començar les classes

Curs del SOM

Darreres Notícies

Queden esgotades les places per a un dels dos cursos bàsics de rus, que s’oferirà a Lloret de Mar en els propers mesos. És una formació gratuïta, de 40 hores, adreçada prioritàriament a persones que estan treballant. L’objectiu és rebre nocions per poder atendre el públic en llengua russa.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Orobitg, assegura que “la demanda per aprendre rus és molta, és l’idioma estrella”.

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix també classes en anglès i francès per saber atendre el públic. En total, són vuit cursos que inclouen altres àmbits, com la informàtica o la millora del currículum. Jordi Orobitg destaca que tots són gratuïts. És una aposta ferma de l’Ajuntament, per donar un cop de mà a les persones que busquen feina i a les que volen millorar la seva formació. “Posem un elevat número de recursos econòmics per a formació, fomentar la ocupació, potenciar el SOM i altres serveis, com la prospecció d’empreses”, exposa.

Les persones interessades en dur a terme algun dels cursos gratuïts de formació, que no perdin el temps ja que les places volen. Les inscripcions ja s’han obert. Els veïns s’han de posar en contacte amb el SOM, el Servei d’Ocupació Municipal. Es troba ubicat a la Masia de Can Saragossa. El telèfon és el 972 34 97 15. Més informació al web: www.lloret.cat.

Les classes comencen a finals de febrer i s’allarguen fins el mes de maig.

spot_img

El + Vist