15.6 C
Lloret de Mar
Oriol Saltor

El Festival de Guitarra del Mediterrani ofereix un concert d’Oriol Saltor en solitari

El concert és aquesta nit, a partir de les 21 hores, a la Parròquia. El preu de les entrades és de 10 euros. Els menors de 12 anys tenen l'accés gratuït.

Oriol Saltor

Darreres Notícies

El guitarrista Oriol Saltor serà el protagonista, aquesta nit a la parròquia de Sant Romà, d’una nova audició del Festival de Guitarra del Mediterrani. L’artista, que actuarà sol, oferirà un repertori basat en temes clàssics i amb tocs flamencs. A més, també hi haurà peces del pop rock, amb temes coneguts. 

Oriol Saltor compta amb una llarga trajectòria en el món de la guitarra. Ha format part del grup de pop La porta dels somnis, amb el qual ha gravat 6 discos. També té 6 treballs conjunts amb el seu germà, Jaume Saltor, i va col·laborar amb el Disc de la Marató de l’any passat.

Enguany, té programats altres concerts a esglésies de diferents municipis. L’artista explica que la sonoritat en aquest tipus d’edificis és especial.

El concert, a càrrec d’Oriol Saltor, és aquesta nit de dijous, a partir de les nou, a la Parròquia. El preu de les entrades és de 10 euros. Els menors de 12 anys tenen l’accés gratuït.

spot_img

El + Vist