12.4 C
Lloret de Mar
Motor Show de l'edició anterior

El Formula Weekend, que coincideix amb Montmeló, arriba aquest cap de setmana a Lloret

Les restriccions de trànsit comencen aquest dimarts.

Motor Show de l'edició anterior

Darreres Notícies

El Formula Weekend torna a Lloret de Mar, en aquest cap de setmana dedicat als amants del motor. Serà la sisena edició d’aquest esdeveniment, que es fa coincidir amb la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 a Catalunya. Segons fonts municipals, tot i que és una activitat que demana una inversió destacada, d’uns 70.000 euros, també aporta beneficis econòmics importants a la destinació.

El programa d’actes comença aquest divendres amb diferents propostes. Al llarg de tres dies, es podrà gaudir de shows de motor, conducció de vehicles, simuladors, exposicions de cotxes esportius i de competició, i pilotatge de karts. A més, també hi haurà la mostra “Lloret First Class Car Meet”, de cotxes de primera classe.

El centre neuràlgic tornarà a ser, per segon any, l’aparcament de Sa Caleta. A més, també hi haurà activitats al passeig Jacint Verdaguer, la plaça de la Vila i la plaça Pere Torrent. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, “tret de l’any passat, aquest espectacle tenia lloc a l’avinguda Just Marlès i això provocava un efecte de separació al lloc on s’acumula el gruix dels nostres visitants, en nucli antic, la zona comercial i l’espai de Sa Caleta i d’aquesta manera hem repartit aquestes activitats”.

En aquesta ocasió, la Lloret Formula Weekend no es farà coincidir amb la Night Shopping, que en els darrers anys s’havia celebrat el mateix divendres, en la primera jornada d’activitats. Aquesta decisió s’ha pres tenint en compte les peticions dels comerciants de la vila. Orobitg assenyala que “ells van entendre que la Night Shopping per si mateixa tenia prou potencial per guanyar un altre cap de setmana, amb aquesta vocació de desestacionalització i creant esdeveniment amb capacitat d’atreure persones a Lloret per fer despeses en l’àmbit comercial i de restauració”.

L’esdeveniment provocarà restriccions en algunes zones de la via pública. Des d’aquest dimarts a les 23h es prohibeix estacionar al pàrquing de Sa Caleta. La mesura s’allargarà fins al dimarts de la setmana que ve.

A més, no es podrà circular pel Passeig Camprodon i Arrieta des de les 18:30h del divendres dia 11 fins a la nit, ni tampoc el dissabte dia 12, també des de les 18:30h fins a la mitjanit. Això farà que la circulació del passeig Agustí Font i del passeig Jacint Verdaguer sigui només en el sentit del carrer Lleó a l’Avinguda Just Marlès.

spot_img

El + Vist