23.1 C
Lloret de Mar

El LEAD arriba als cinc anys de vida amb una oferta àmplia i variada de cursos i activitats

Les inscripcions es poden fer de manera presencial al Centre Cívic del Rieral. Per a més informació cal posar-se en contacte amb el LEAD.

Neus Dalmau, pintant a l'oli
Neus Dalmau, pintant a l'oli

Darreres Notícies

El Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament (LEAD) comença nova temporada amb una àmplia i variada oferta. Els primers cursos en posar-se en marxa són el de Tècniques pictòriques i dibuix i el d’Història de l’Art, que es faran cada dilluns, de 16 a 18 hores i de 18:15 a 19:15 hores, respectivament.

La presidenta del LEAD, Neus Dalmau, explica que aquestes dues propostes funcionen molt bé, però aquesta temporada l’entitat presenta diferents novetats, com ara un taller d’art pal·liatiu, en què es proposa un acompanyament a persones amb malalties terminals o molt severes.

A més, també es proposa l’Escamot Trobador de Fonts, per retrobar totes les fonts perdudes de Lloret. De moment, n’han trobat tres: la del Cirerer, la dels Capellans i la del Morro Fred.

També s’ofereix un taller de guitarra per a gent gran, on es pretén ensenyar a fer acompanyament musical, així com a compondre les pròpies cançons. Una altra proposta destacada és el taller de dibuix científic. A tota l’oferta s’hi sumen els clàssics de Pintura a l’oli i Com recitar poesia, entre altres propostes.

El LEAD té ja cinc anys de vida. Al llarg d’aquest temps, entre les diferents activitats i projectes que ha dut a terme, ha arribat a 17.000 persones, amb l’objectiu de fomentar i potenciar l’art i la cultura entre la població.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial al Centre Cívic del Rieral. Per a més informació cal posar-se en contacte amb el LEAD.

spot_img

El + Vist