7.3 C
Lloret de Mar

El LEAD tanca la celebració del 5è aniversari parlant de Joaquim Comas i de Viusà i Galí

L'acte començarà a les 20 hores a la sala polivalent de la biblioteca i es tancarà amb una actuació del cor ArsNovaLloret.

Neus Dalmau a la inauguració de l'exposició del 5è aniversari
Neus Dalmau a la inauguració de l'exposició del 5è aniversari

Darreres Notícies

El Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament de Lloret (LEAD) tanca avui els actes de celebració del 5è aniversari. Ho farà amb un acte que inclou diferents activitats.

servicios profesionales jimenez

La directora del LEAD, Neus Dalmau, explica que es començarà amb una glossa del pintor Joaquim Comas Regí -alumne de Joan Llaverias i Joan Sala i Lloberas-, que sempre va pintar quadres de paratges de Lloret de Mar. A l’acte d’avui, la família de Comas Regí donarà una de les seves obres a l’Ajuntament.

Tot seguit, prendran el protagonisme Manuel Viusà i Gertrudis Galí, en una taula rodona. La filla dels dos artistes, resident a Blanes, ha permès exposar la seva obra a l’exposició del cinquè aniversari del LEAD. Neus Dalmau assegura que és una obra de molta qualitat i destaca que Viusà va patir l’exili.

L’acte acabarà amb l’actuació del cor ArsNovaLloret, dirigida per Joan Casas i creada fa tot just un any amb molt bones sensacions. La directora del LEAD aprofita per recordar que necessiten homes tenors.

L’acte de cloenda del cinquè aniversari del LEAD començarà a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist