16 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau celebra el 10è aniversari amb molt bona salut

Una visita als Jardins de Santa Clotilde ha tancat la celebració dels deu anys d'existència de l'organisme, creat el 2009.

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Amb una visita als jardins de Santa Clotilde -la joia patrimonial de Lloret, i sovint, escenari d’activitats per part de les empreses- ha tancat el Lloret Convention Bureau -l’ens que gestiona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret- els 10 anys d’existència. Un camí que va començar al 2009, tal com recorda la directora, Montse Belisario.

L’organisme ha compartit l’aniversari amb agències que repeteixen els seus esdeveniments a Lloret. És el cas de Medicina Fetal Barcelona, segons ha comentat una responsable, Mercè Sabaté. També hi han assistit agències que no coneixien Lloret com a seu de congressos o festivals. És el cas de l’empresa Miss and Mister Events, tal com ha explicat Bea Osorio.

La trobada ha permès conèixer activitats insòlites fetes a Lloret. Per exemple, la que va organitza Karine Richard, per als clients de la seva agència, Bubble Events. L’aniversari ha comptat amb empreses fidels a la destinació, com Herbalife. Un dels representants, Xavi Roig, destaca que a la destinació hi troben tot tipus de serveis que els fan decidir-se a repetir els seus esdeveniments aquí, a banda del bon clima.

Lloret de Mar compta amb 6.000 places hoteleres especialitzades en turisme de reunions i congressos.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.