15.6 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau celebra el 10è aniversari amb molt bona salut

Una visita als Jardins de Santa Clotilde ha tancat la celebració dels deu anys d'existència de l'organisme, creat el 2009.

Darreres Notícies

Amb una visita als jardins de Santa Clotilde -la joia patrimonial de Lloret, i sovint, escenari d’activitats per part de les empreses- ha tancat el Lloret Convention Bureau -l’ens que gestiona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret- els 10 anys d’existència. Un camí que va començar al 2009, tal com recorda la directora, Montse Belisario.

servicios profesionales jimenez

L’organisme ha compartit l’aniversari amb agències que repeteixen els seus esdeveniments a Lloret. És el cas de Medicina Fetal Barcelona, segons ha comentat una responsable, Mercè Sabaté. També hi han assistit agències que no coneixien Lloret com a seu de congressos o festivals. És el cas de l’empresa Miss and Mister Events, tal com ha explicat Bea Osorio.

La trobada ha permès conèixer activitats insòlites fetes a Lloret. Per exemple, la que va organitza Karine Richard, per als clients de la seva agència, Bubble Events. L’aniversari ha comptat amb empreses fidels a la destinació, com Herbalife. Un dels representants, Xavi Roig, destaca que a la destinació hi troben tot tipus de serveis que els fan decidir-se a repetir els seus esdeveniments aquí, a banda del bon clima.

Lloret de Mar compta amb 6.000 places hoteleres especialitzades en turisme de reunions i congressos.

spot_img

El + Vist