13.8 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau celebra el 10è aniversari amb una sèrie d’activitats

Unes propostes que es duran a terme entre avui i demà, adreçades als membres de l'organisme i als representants d'agències que han treballat amb l'entitat.

Lloret Convention Bureau
Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau (LLCB) celebra el desè aniversari. Ho fa amb una sèrie d’activitats que es duran a terme entre avui i demà. Unes propostes obertes als membres de l’organisme i als representants d’agències que han treballat amb l’entitat.

servicios profesionales jimenez

El Lloret Convention Bureau és una divisió de Lloret Turisme, creada amb la participació d’empreses del sector privat relacionades amb el turisme de negocis. El principal objectiu és la promoció de Lloret com a destinació destacada de la Costa Brava per a la realització d’esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. La directora del LLCB, Montse Belisario, fa una valoració molt bona d’aquesta primera dècada.

Aquesta tarda es donarà la benvinguda a tots els assistents a l’Hotel Santa Marta, on s’allotjaran. Més tard, a l’Hotel Monterrey, es farà un còctel que els permetrà intercanviar experiències.

De cara a demà, s’han programat una sèrie d’activitats per als organitzadors d’esdeveniments amb l’objectiu que visquin diferents experiències en espais emblemàtics de Lloret, com són la platja de Santa Cristina, el paratge de Sant Pere del Bosc i els Jardins de Santa Clotilde. Les activitats de demà començaran a les vuit del matí i s’allargaran fins a les tres de la tarda.

spot_img

El + Vist