Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Lloret Convention Bureau

El Lloret Convention Bureau celebra el 10è aniversari amb una sèrie d’activitats

Unes propostes que es duran a terme entre avui i demà, adreçades als membres de l'organisme i als representants d'agències que han treballat amb l'entitat.

Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

El Lloret Convention Bureau (LLCB) celebra el desè aniversari. Ho fa amb una sèrie d’activitats que es duran a terme entre avui i demà. Unes propostes obertes als membres de l’organisme i als representants d’agències que han treballat amb l’entitat.

El Lloret Convention Bureau és una divisió de Lloret Turisme, creada amb la participació d’empreses del sector privat relacionades amb el turisme de negocis. El principal objectiu és la promoció de Lloret com a destinació destacada de la Costa Brava per a la realització d’esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. La directora del LLCB, Montse Belisario, fa una valoració molt bona d’aquesta primera dècada.

Aquesta tarda es donarà la benvinguda a tots els assistents a l’Hotel Santa Marta, on s’allotjaran. Més tard, a l’Hotel Monterrey, es farà un còctel que els permetrà intercanviar experiències.

De cara a demà, s’han programat una sèrie d’activitats per als organitzadors d’esdeveniments amb l’objectiu que visquin diferents experiències en espais emblemàtics de Lloret, com són la platja de Santa Cristina, el paratge de Sant Pere del Bosc i els Jardins de Santa Clotilde. Les activitats de demà començaran a les vuit del matí i s’allargaran fins a les tres de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica