19.8 C
Blanes
Mercè Hervada, Fedra Borràs i Neus Dalmau

El Lloret Radical Poesia es tanca aquest dissabte amb ‘Eros i Thanatos. Les cançons de Bilitis’

L'espectacle arriba aquest dissabte, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.

Mercè Hervada, Fedra Borràs i Neus Dalmau

Darreres Notícies

El cicle Lloret Radical Poesia es tanca aquest dissabte amb l’espectacle Eros i Thanatos. Les cançons de Bilitis. Un espectacle que s’inclou dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Es tracta d’un concert–recital–espectacle que comptarà amb la pianista Mercè Hervada, amb Fedra Borràs amb la flauta travessera i amb la veu recitada de Neus Dalmau. Aquesta última ha explicat que han dividit l’espectacle en dues parts: la primera es dedica a Eros i la segona, a Thanatos.

circo de las estrellas

En la primera, es recitaran els poemes de Pierre Louys, de Les cançons de Bilitis, amb música de Claude Debussy. En la segona, es podran escoltar els poemes de Marie de Regnier, amant de Louys. En aquest cas, per a la música s’han escollit peces de dones compositores clàssiques i contemporànies: Pauline Viardot (Romança), Lili Boulanger (D’un matí de printemps), Clara Wieck (Romança), Mariona Vila (Tumbao) i Elisenda Fàbregas (Miratge).

Neus Dalmau explica que la intenció ha estat equiparar l’obra dels dos amants.

“Vam constatar que l’obra de Marie de Regnier, escriptora i poeta, era tan o més interessant que la de Pierre Louys, que ha sigut entronitzada als altars com un clàssic de la literatura eròtica”

Neus Dalmau

Neus Dalmau, presidenta del LEAD, valora molt positivament com ha anat aquesta edició del cicle Lloret Radical Poesia i assenyala que, coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana, volien fer un tancament més especial del que fan habitualment.

“Volíem fer un tancament del cicle especial perquè enguany Lloret és la Capital de la Cultura Catalana i volíem deslocalitzar-ho i fer-lo gros i bonic”

Neus Dalmau

L’espectacle Eros i Thanatos es podrà veure aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 5 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist