9.1 C
Lloret de Mar
La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

El Marsol, l’hotel obert amb més places actualment a Lloret de Mar

La destinació només té obertes 200 places hoteleres, quan abans de la pandèmia en tenia en funcionament entre 7.000 i 8.000 (gener i febrer del 2020).

La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

Darreres Notícies

El Marsol és l’establiment hoteler amb més places dels què actualment hi ha oberts a Lloret. Tot i les dificultats per les què passa el sector turístic, a causa de la crisi sanitària i les restriccions per frenar la pandèmia, la cadena hotelera ha apostat per seguir mantenint part dels seus serveis.

Joan Masó, propietari de l’Hotel Marsol, assenyala que ara mateix es troben un 50% per sota de les xifres del mateix període de l’any anterior. Explica que “donem servei a clients d’empreses i als lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”, a més dels clients del bar i restaurant. D’aquesta manera, han pogut mantenir en actiu una part de la plantilla de treballadors.

“Donem servei a clients d’empreses i a lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”

Joan Masó

El futur més immediat, segons la cadena hotelera, és negatiu. Consideren que els índexs d’incidència de la Covid-19, així com les mancances de la campanya de vacunació i les restriccions de mobilitat, seguiran afectant al sector, amb “una Setmana Santa complicada”. Espera, però, que a partir de juny hi pugui haver “una millora gradual”.

L’Hotel Marsol és de quatre estrelles. Està situat al Passeig Jacint Verdaguer, al costat de l’ajuntament, i a cinquanta metres del mar. Actualment, ofereix als seus clients allotjats el servei de restauració i piscina climatitzada i spa. A més, pels clients no allotjats, hi ha disponible el servei d’esmorzars i dinars en els horaris permesos.

La piscina de l’hotel Marsol, al terrat.

Lloret de Mar té obertes només 200 places hoteleres, actualment. La situació provocada per la pandèmia ha provocat greus conseqüències en el sector de la hostaleria i és que, en el mateix període de l’any passat, abans de la crisi sanitària, hi havia en funcionament entre 7.000 i 8.000 places hoteleres a la destinació.

Les xifres actuals preocupen al consistori i qualifiquen la situació de “tràgica” per la dependència de la població del turisme. És un fet que ha provocat que es posin en marxa diverses ajudes socials pels veïns del municipi afectats per les greus mancances que presenta el sector. A més, segons Catalunya Ràdio, Lloret de Mar ja prepara l’ampliació del Centre de Distribució d’Aliments, que el 2020 va disparar la demanda, sobretot de persones que s’han quedar sense feina per la crisi del turisme.

spot_img

El + Vist