13.7 C
Lloret de Mar
La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

El Marsol, l’hotel obert amb més places actualment a Lloret de Mar

La destinació només té obertes 200 places hoteleres, quan abans de la pandèmia en tenia en funcionament entre 7.000 i 8.000 (gener i febrer del 2020).

La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El Marsol és l’establiment hoteler amb més places dels què actualment hi ha oberts a Lloret. Tot i les dificultats per les què passa el sector turístic, a causa de la crisi sanitària i les restriccions per frenar la pandèmia, la cadena hotelera ha apostat per seguir mantenint part dels seus serveis.

Joan Masó, propietari de l’Hotel Marsol, assenyala que ara mateix es troben un 50% per sota de les xifres del mateix període de l’any anterior. Explica que “donem servei a clients d’empreses i als lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”, a més dels clients del bar i restaurant. D’aquesta manera, han pogut mantenir en actiu una part de la plantilla de treballadors.

“Donem servei a clients d’empreses i a lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”

Joan Masó

El futur més immediat, segons la cadena hotelera, és negatiu. Consideren que els índexs d’incidència de la Covid-19, així com les mancances de la campanya de vacunació i les restriccions de mobilitat, seguiran afectant al sector, amb “una Setmana Santa complicada”. Espera, però, que a partir de juny hi pugui haver “una millora gradual”.

L’Hotel Marsol és de quatre estrelles. Està situat al Passeig Jacint Verdaguer, al costat de l’ajuntament, i a cinquanta metres del mar. Actualment, ofereix als seus clients allotjats el servei de restauració i piscina climatitzada i spa. A més, pels clients no allotjats, hi ha disponible el servei d’esmorzars i dinars en els horaris permesos.

La piscina de l’hotel Marsol, al terrat.

Lloret de Mar té obertes només 200 places hoteleres, actualment. La situació provocada per la pandèmia ha provocat greus conseqüències en el sector de la hostaleria i és que, en el mateix període de l’any passat, abans de la crisi sanitària, hi havia en funcionament entre 7.000 i 8.000 places hoteleres a la destinació.

Les xifres actuals preocupen al consistori i qualifiquen la situació de “tràgica” per la dependència de la població del turisme. És un fet que ha provocat que es posin en marxa diverses ajudes socials pels veïns del municipi afectats per les greus mancances que presenta el sector. A més, segons Catalunya Ràdio, Lloret de Mar ja prepara l’ampliació del Centre de Distribució d’Aliments, que el 2020 va disparar la demanda, sobretot de persones que s’han quedar sense feina per la crisi del turisme.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.