12.2 C
Lloret de Mar

El MOLL incrementa el nombre de visitants durant el 2014

El Museu Obert de Lloret, el MOLL, ha incrementat el nombre de visitants i el nombre d’ingressos a tots els seus equipaments. Durant el 2014, més de 133.000 persones hi han passat, un 10% més que el 2013. Pel que fa als ingressos, s’han incrementat en un 6% i han generat 290.000 euros. El regidor […]

Els Jardins de Santa Clotilde
Els Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

El Museu Obert de Lloret, el MOLL, ha incrementat el nombre de visitants i el nombre d’ingressos a tots els seus equipaments. Durant el 2014, més de 133.000 persones hi han passat, un 10% més que el 2013. Pel que fa als ingressos, s’han incrementat en un 6% i han generat 290.000 euros.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Cultura, Arseni Frigola, està molt satisfet amb les dades i espera que aquest 2015 el MOLL s’ampliï amb la casa indiana de Can Font, que és propietat de l’Ajuntament des dels anys 80 i que d’aquí a poques setmanes s’espera que comencin unes obres que duraran sis mesos i que la deixaran visitable al públic.

Els jardins de Santa Clotilde segueixen sent l’equipament més visitat del MOLL, tot i que on més han augmentat les visites és al Castell de Sant Joan, amb un 43% més de persones. Per això l’Ajuntament ha decidit ampliar l’horari d’obertura, així com millorar els serveis que ofereix el Museu Obert de Lloret, que també és un equipament molt visitat.

A Can Saragossa també s’han incrementat les visites considerablement, un 32%. El MOLL també el formen Puig de Castellet, el Turó Rodó, el nucli antic, les ermites i Es Tinc.

El públic és sobretot català i espanyol.

spot_img

El + Vist