11.1 C
Lloret de Mar

El PIAI organitza un acte reivindicatiu per combatre el canvi climàtic

Serà avui, a les 18:30 hores, davant del Puntet. L'acció sorgeix d'una trobada amb joves que els van traslladar les seves inquietuds.

Acte Piai Lloret
Acte Piai Lloret

Darreres Notícies

El PIAI (Partit Independent d’Acció Innovadora) convoca aquesta tarda a tota la comunitat educativa a participar en un acte reivindicatiu per combatre el canvi climàtic. Es convida als joves, mestres, educadors i tothom que vulgui col·laborar en aquesta causa.

Des del PIAI consideren que cal posar remei a aquesta amenaça aturant, per exemple, la desforestació o la utilització dels plàstics que s’acumulen a mars i oceans. El cap de llista de la formació, Àlex Maset, explica que és una acció que sorgeix d’una trobada amb joves que els van traslladar les seves inquietuds.

L’acte comptarà amb la lectura d’un manifest per part de joves compromesos en la lluita contra el canvi climàtic. Segons Maset, la població jove té l’energia necessària per liderar aquestes reivindicacions per aturar una situació que afecta persones de totes les edats.

L’acte, per combatre el canvi climàtic, que organitza el PIAI, es farà aquesta tarda, a dos quarts de set, davant del Puntet.

spot_img

El + Vist