18.1 C
Lloret de Mar
Emili Brugalla i Marta Rodrigo

El pianista Emili Brugalla i la soprano Marta Rodrigo actuen dimecres a Lloret

Oferiran un concert entorn al compositor i pianista Enric Granados. Serà dimecres a les nou de la nit i el preu és de deu euros.

Emili Brugalla i Marta Rodrigo

Darreres Notícies

El pianista Emili Brugalla i la soprano Marta Rodrigo formaran duet aquest dimecres per oferir un concert a l’església parroquial, dins del cicle d’actuacions que organitzen els Amics de la Música. La finalitat, com sempre, és recaptar diners per a la restauració de l’orgue parroquial. Emili Brugalla ha explicat que la seva proposta gira entorn a la figura d’Enric Granados.

Brugalla i Rodrigo, que després de comprovar que tenien molta afinitat a l’escenari van decidir iniciar aquest projecte, van escollir aquest reconegut compositor i pianista espanyol perquè hi ha dues efemèrides destacades a commemorar els dos propers anys: el 2016 farà 100 anys de la seva mort i el 2017, 150 anys que va néixer.

Segons Emili Brugalla, les actuacions que ofereixen atrauen a un públic molt variat pel tipus de música que interpreten. L’actuació a l’església parroquial de Lloret, en benefici de l’orgue, es farà dimecres a les nou de la nit i el preu de l’entrada és de deu euros.

spot_img

El + Vist