11.7 C
Lloret de Mar
Silvia Paneque amb Francisco Pastor aquest dijous, 11 de febrer, a Lloret de Mar

El PSC es compromet a activar un pla d’ajudes per a les entitats esportives afectades per la pandèmia

La cap de llista per Girona del PSC s'ha reunit aquest dijous amb representants dels sectors esportiu i cultural de la vila.

Silvia Paneque amb Francisco Pastor aquest dijous, 11 de febrer, a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Silvia Paneque, cap de llista del PSC per Girona en les eleccions del 14F, s’ha reunit aquest dijous amb representants del sector esportiu de Lloret de Mar. Entre les diferents propostes, la socialista ha assenyalat que posaran en marxa un pla d’ajudes directes per a entitats i clubs que tenen dificultats per sobreviure a causa de la pandèmia.

Paneque, que ha estat acompanyada pel regidor del PSC de Lloret, Francisco Pastor, ha exposat una altra de les mesures que consideren necessàries. Es tracta de la creació d’una llei de l’esport que doni seguretat jurídica a tota l’activitat que duen a terme els clubs al llarg de la temporada.

“Tenim el compromís d’activar un pla d’ajudes pels clubs i entitats que tenen dificultats per sobreviure a causa de la pandèmia”

Silvia Paneque

En la trobada, hi han participat diferents presidents i directius d’entitats i esportistes d’elit com els atletes José Luis Blanco i Eva Arias. Tots han coincidit en la importància que té l’esport en salut de les persones i en els valors que aporta, així com l’activitat econòmica que genera en municipis com Lloret de Mar.

A banda de reunir-se amb el sector esportiu, Silvia Paneque també ha aprofitat la seva jornada a Lloret per intercanviar impressions amb representants del teixit cultural de vila, amb qui també ha comentat la situació actual i les propostes que tenen pel sector.

spot_img

El + Vist