28.5 C
Lloret de Mar
El passeig de Fenals (Lloret Turisme)

El PSC proposa exigir a Estat i Generalitat que inverteixin en arranjar el passeig de Fenals

La formació ha presentat una moció que s'ha aprovat per unanimitat, després que el Govern decidís millorar el passeig de Fenals amb fons propis.

El passeig de Fenals (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

L’Ajuntament exigirà als governs de l’Estat i la Generalitat que executin les tasques de manteniment i millora necessàries al passeig marítim de Fenals. Després que el Govern local es comprometés a destinar més de mig milió d’euros del pressupost d’aquest 2022 a arranjar aquest passeig, el PSC ha presentat una moció per exigir a tots els poders públics a qui pertoqui que duguin a terme les tasques necessàries amb la màxima celeritat possible.

Tots els grups hi han donat suport, tot i que la majoria han considerat que l’aprovació d’aquesta moció ve a ser un acte simbòlic que, a la pràctica, segurament no tindrà cap efecte. No obstant això, tots els grups han celebrat que la intenció de l’Ajuntament sigui poder enllestir les obres en aquest espai tan transitat del municipi abans que comenci la temporada del 2023.

I és que recordem que, després de molts anys reclamant actuacions al ministeri de Costes i a la Generalitat per arranjar el passeig, finalment aquest any l’equip de govern ha decidit emprendre les obres amb fons propis, tot i que no sigui una competència municipal.

La intenció és encarregar el projecte, perquè els treballs puguin començar l’hivern que ve i estar acabats per a la temporada del 2023.

spot_img

El + Vist