1.8 C
Lloret de Mar
Una embarcació de llaüt del mediterrani

El Rem Santa Cristina organitza dues regates a Lloret de Mar aquest cap de setmana

Dissabte hi ha regata de la Lliga Catalana de Batel i diumenge, de la Lliga Catalana de Llaüt del Mediterrani. Totes dues a la platja de Santa Cristina, a les 9 hores.

Una embarcació de llaüt del mediterrani

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, el club Rem Santa Cristina organitza dues cites destacades. Les dues es faran a Lloret de Mar, a la platja de Santa Cristina. La primera serà demà dissabte, a les nou del matí, en la tercera regata de la Lliga Catalana de Batel.

Una embarcació de batel (Rem Santa Cristina)

L’entitat hi participarà amb quatre equips de l’escola, a més del Sènior Masculí, el Sènior Femení i el Veterà Femení. La presidenta del club, Anna Rosa Bou, explica que estaran pendents del temps, perquè les embarcacions d’aquesta competició són molt lleugeres i no permeten que hi hagi males condicions a la mar.

Per diumenge, també a la platja de Santa Cristina, se celebrarà la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt del Mediterrani. Hi participaran 31 equips d’arreu de Catalunya. Per part del conjunt lloretenc, hi haurà sis tripulacions: els cadets i juvenils de l’escola, els sèniors masculí i femení i els veterans masculí i femení.

Anna Rosa Bou destaca que serà la primera regata de la lliga que es farà sense descensos. Assenyala que els cadets i veterans hauran de completar 700 metres, mentre que els juvenils i els sènior faran el doble, 1.400 metres.

Durant les jornades, el Club Rem Santa Cristina comptarà amb la col•laboració dels alumnes de quart d’ESO de l’Institut Escola, que s’encarregaran del servei de bar, per recaptar diners pel viatge de final de curs. A més, i per tenir cura de l’entorn, no es repartiran ampolles de plàstic.

Totes dues competicions, tant la de dissabte com la de diumenge, començaran a les nou del matí, a la platja de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist