23.6 C
Lloret de Mar
Els germans Lluís i Josep Ball·llatinas i Mont, el 1905

El Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar s’uneix a la tornada a l’escola

Es pretén donar a conèixer els fons documentals vinculats amb el món educatiu i difondre els recursos educatius per donar-se a conèixer entre les noves generacions.

Els germans Lluís i Josep Ball·llatinas i Mont, el 1905

Darreres Notícies

Coincidint amb l’inici del curs escolar, aquest mes de setembre l’Arxiu Municipal dedica diferents publicacions al món de l’ensenyament.

La regidora de l’Arxiu, Lluïsa Baltrons, explica que els objectius principals són donar a conèixer els fons documentals de l’arxiu vinculats amb el món educatiu i difondre els recursos educatius que han preparat per donar-se a conèixer entre les noves generacions. Per això s’organitzaran diferents visites adequades a cada curs escolar.

En aquest sentit, s’ofereixen cinc propostes: “Descobreix l’Arxiu Municipal”, amb una visita general a les dependències de l’equipament; “Sicardis, senyora de Lloret”, per descobrir l’època medieval de la vila; “Fem d’investigadors”, per treballar les fonts primàries i secundàries; “L’Arxiu sona”, amb música i cançons populars de la vila; i “ARTxius”, amb documents per conèixer la història de l’art a l’equipament.

L’arxiver municipal, Joaquim Daban, assegura que l’equipament compta amb molta documentació al respecte i troba molt interessant fer-ne difusió perquè els veïns puguin veure l’evolució que ha tingut el món educatiu a la vila.

Per tant, des de l’Arxiu es convida a tots els centres educatius, i també a altres associacions i públic en general, a visitar les seves dependències.

spot_img

El + Vist