29.1 C
Lloret de Mar
XII Sopar de Dones Solidàries

El sopar de dones solidàries recull més de 10.000 euros contra el càncer de mama

Organitzat per la Fundació Climent Guitart i la secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer va comptar amb un ple absolut, amb 269 dones.

XII Sopar de Dones Solidàries

Darreres Notícies

El sopar de dones solidàries va recaptar més de 10.000 euros, que es destinaran al programa Molt per viure, que ajuda les dones afectades pel càncer de mama.

Recordem que la cita, organitzada per la Fundació Climent Guitart i la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, es va fer dijous passat i va comptar amb un ple absolut, amb 269 dones. La presidenta de la Fundació, Cristina Cabañas, en fa una valoració molt positiva.

Com cada any, la cita ha tingut padrines destacades. En aquesta ocasió han estat la cantant i exvocalista de Presuntos Implicados, Sole Giménez; la presentadora Ruth Jiménez; la cantant Rebeka Brown; l’actriu Cristina Brondo; i la cofundadora de Fibracat Meritxell Bautista.

Un moment del XII sopar de dones solidàries (NRLL)

La nit també va tenir altres presències destacades, especialment la de Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a banda de les ja habituals Pilarín Bayés i Lucrecia.

A més a més, també és habitual la presència de moltes dones que han patit o pateixen càncer de mama. Cristina Cabañas remarca l’ambient que es crea sempre en aquesta vetllada.

Per complementar-ho, es va fer el sopar paral·lel amb 40 homes, també solidaris amb la investigació del càncer de mama. A més, hi van col·laborar prop de 80 empreses i particulars amb donacions de productes que van contribuir a augmentar la recaptació solidària.

spot_img

El + Vist