17.2 C
Lloret de Mar
Teatre de Lloret de Mar

El Teatre de Lloret torna les entrades als espectadors de fora de La Selva

El confinament comarcal, que ha entrat en vigor aquest divendres a la mitjanit, no permet la mobilitat entre comarques per anar a veure una obra de teatre.

Teatre de Lloret de Mar

Darreres Notícies

El confinament comarcal, que ha entrat en vigor aquest divendres a la mitjanit, no permet la mobilitat entre comarques per anar a veure una obra de teatre. 

Per aquest motiu, des de Lloret de Mar s’estan tornant les entrades de ‘La cabra o qui és Sílvia?’ per als espectadors de fora de La Selva, uns seients que queden alliberats per als espectadors més propers, tal i com explica Albert Robert, regidor del Teatre.

L’espectacle ‘La cabra o qui és Sylvia?’ és un dels plats forts d’aquesta temporada teatral a Lloret de Mar, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch. Parella a la vida real que interpreta un matrimoni en aquesta comèdia dramàtica, que gira al voltant de l’amor, la gelosia i els ideals. La dirigeix Iván Morales, amb dos intèrprets més: Roger Vilà i Jordi Martínez.

Repartiment de 'La cabra o qui és Sílvia?'
Repartiment de ‘La cabra o qui és Sílvia?’

Es tracta d’una obra escrita pel nord-americà Edward Albee, traduïda i versionada per Josep Maria Pou, que explica la història d’un prestigiós arquitecte, en Martín, i de la seva exemplar família, formada per l’Stevie i en Billy. Però en Martín guarda un secret que el tortura i que només podrà explicar a un vell amic periodista, en Ross. La confessió provocarà una crisi en la vida harmoniosa d’una família quasi perfecta.

L’obra, que tenia pràcticament totes les entrades venudes, es representa aquest dissabte a partir de les 20h.

Una escena de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)
Una escena de ‘Bajo Terapia’ (Corset Teatre)

L’endemà diumenge, la companyia local Corset Teatre representarà “Bajo Terapia”, al Teatre de Lloret, amb una finalitat solidària. Tots els diners que es recaptin es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments.

“Bajo Terapia” és una comèdia que parla sobre les relacions de parella i que fa reflexionar els espectadors sobre el comportament de l’ésser humà quan comparteix la seva vida amb una altra persona. La funció presentarà tres parelles i tot acabarà amb un final inesperat i impactant.

L’obra començarà a les 18h d’aquest diumenge al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist