Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
Un torneig antic

El Trofeu Vila de Lloret, de Travel Sports, arriba a la 9a edició aquest cap de setmana

Hi participaran 32 equips, de Catalunya, Guipúscoa, Navarra o Osca.

Un torneig antic

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Un miler de persones passaran el cap de setmana a Lloret amb motiu del Trofeu Vila de Lloret de futbol, organitzat per Travel Sports. Hi participaran 32 equips, provinents d’arreu de Catalunya i també d’alguns punts de l’Estat, com Guipúscoa, Navarra o Osca.

La competició, per a nascuts entre el 2002 i el 2010, comença aquest dissabte a les nou del matí i s’allarga fins diumenge al migdia. Tot i que la majoria de partits es jugaran a Lloret, el torneig també té altres seus, que acolliran enfrontaments de les diferents fases com Blanes, Fogars de La Selva, Riudarenes i Riells i Viabrea. A Lloret, jugaran els alevins, benjamins i prebenjamins. Serà a les Pistes d’Atletisme.

Un dels organitzadors, Isidre Riutort, remarca que l’objectiu principal és que els joves gaudeixin jugant a futbol. Al llarg de l’any, Travel Sports porta a Lloret fins a quatre tornejos de categories de base. Assegura que la destinació compleix tots els requisits per fer-hi competicions d’aquest estil.

El torneig s’emmarca en el 40è aniversari de l’empresa organitzadora, Travel Sports. Aquest any, la companyia haurà impulsat fins a vuit esdeveniments de futbol base arreu de l’Estat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.