22.6 C
Lloret de Mar
Un infant pintant amb aquarel·les

Els 1.800 alumnes de primària de Lloret rebran l’ajut de 100 euros per a material escolar

El Govern de la Generalitat entregà un xec de 100 euros per bescanviar per material escolar als alumnes que faran primària que el curs vinent.

Un infant pintant amb aquarel·les

Darreres Notícies

Els alumnes de primària de Lloret de Mar, que són uns 1.800, rebran 100 euros per comprar material escolar de cara al curs vinent. Les famílies rebran a casa un xec que podran bescanviar per llibres, diccionaris, papereria, elements d’escriptura, calculadores, motxilles i jocs educatius fins al 30 de novembre del 2023.

És una mesura que ha impulsat el Govern de la Generalitat i que beneficiarà tots els municipis de Catalunya. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja va anunciar que s’impulsaria aquest ajut fa uns mesos, durant el debat de política general del setembre. Però ha estat ara que s’ha fet públic que els xecs es repartiran durant els mesos d’estiu. El regidor d’Educació de Lloret, Albert Ferrández, considera que és una molt bona notícia.

“Molt contents de la notícia, aquest xec de 100 euros que rebran tots els infants de primària, que a Lloret són uns 1.800 infants empadronats”

Albert Ferrández

La mesura busca pal·liar l’efecte que té l’alta inflació sobre les famílies.

“La mesura ajudarà les famílies a poder fer front a la inflació que han patit els preus els darrers mesos”

Albert Ferrández

En tot Catalunya, la mesura arribarà a mig milió d’infants que faran primària el curs vinent i els vals tindran un cost per l’erari públic de 50 milions d’euros. El Govern prepara una campanya de difusió per fer arribar la informació dels ajuts a totes les famílies.

spot_img

El + Vist