6.5 C
Lloret de Mar
Els petits fent una activitat a la platja (Esplai Capicua)

Els adolescents també podran tornar a l’esplai presencialment

El Procicat torna a permetre les trobades en el lleure juvenil, és a dir, a secundària i batxillerat. Els més petits ja van tornar fa dues setmanes.

Els petits fent una activitat a la platja (Esplai Capicua)

Darreres Notícies

Tots els grups dels esplais podran tornar a trobar-se de manera presencial aquest cap de setmana. Fa un parell de setmanes, ja van poder-ho fer els nens i nenes d’infantil i primària i ara podran també els de secundària i batxillerat.

Els responsables de tots els esplais estan molt contents de poder tornar a una certa normalitat, tot i que posen de relleu que compliran totes les mesures anti-Covid necessàries, com els grups reduïts a un màxim de sis persones, l’ús de mascareta o el rentat de mans freqüent.

Una activitat de fa pocs dies a l'aire lliure (Shalom)
Els petits fent una activitat a l’aire lliure (Shalom)

A la ràdio hem volgut conèixer l’opinó de les diferents entitats a través dels seus responsables: Anna Carbó de Dofins, David Abril de Shalom, Sergi Fernàndez del Capicua, i Joan Martell de Bimbirimboines. Tots consideren que era necessari recuperar la presencialitat i insisteixen en què l’esplai és segur.

Expliquen que mentre no han pogut fer esplai presencial, des d’abans de Nadal, tots han mantingut el contacte amb els seus membres telemàticament.

Una trobada virtual (Bimbirimboines)
Una trobada virtual (Bimbirimboines)

Cada esplai, a la seva manera. La majoria en fan una valoració molt positiva i agraeixen la implicació dels infants. És el cas de Capicua, Shalom i Dofins. A Bimbirimboines, en canvi, va costar més atraure l’atenció dels adolescents.

En el cas de Xoc, només té infants d’infantil i primària, de manera que tots els grups ja van poder tornar a veure’s en persona fa dues setmanes. El seu responsable, en Pepelu, està molt content de poder-se trobar tots i reivindica que els esplais són un lloc segur.

Estirant la corda a l'aire lliure (Xoc)
Estirant la corda a l’aire lliure (Xoc)

Recordem que dilluns van entrar en vigor les noves restriccions del Procicat, que permeten recuperar la presencialitat en el lleure de secundària i batxillerat.

spot_img

El + Vist