20.6 C
Lloret de Mar
Foto de cloenda del pla de transformacio digital de Lloret, el passat divendres al Teatre.

Els allotjaments incorporen eines, com el check-in online, que afavoreixen la distància social

Són novetats que formen part del procés de digitalització fet a Lloret de Mar. Coneix el cas de l'hotel Acapulco.

Foto de cloenda del pla de transformacio digital de Lloret, el passat divendres al Teatre.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

El check-in online o la gestió de cues durant els àpats són eines que han incorporat establiments d’allotjament de Lloret de Mar per afavorir la distància social. Unes novetats que formen part del procés de digitalització fet a la destinació durant aquest hivern, i que el passat divendres va finalitzar amb la presentació de 14 projectes.

Un d’ells ha estat el de l’Hotel Acapulco, que ha aprofitat el tancament del 2020 per transformar l’establiment de dalt a baix. A part de fer-hi reformes, ha renovat la web i també ha introduït eines com el xatbot o el Whats App Business. Tot plegat amb l’objectiu de millorar l’estada del client, especialment des del punt de vista de la seguretat.

El director de l’Acapulco, Damià Font, valora molt bé la formació realitzada i destaca que “ens ha ofert eines pràctiques, que es poden aplicar en el dia a dia”.

“Pel nostre establiment hi ha un abans i un després de la formació”

Damià Font

Damià Font afegeix que un altre punt fort del pla de transformació digital de Lloret és que ha permès crear més comunitat i xarxa entre els empresaris, que s’han ajudat i han compartit consells entre ells.

Les empreses que han presentat els seus projectes de digitalització han estat els hotels Samba, EHO Group, Marsol, Evenia, Xaine Park, Julimar, Alba Seleqtta, Acapulco, Bella Dolores, Cleopatra, apartaments Golf Lloret, El Trull, Radial Tours i Traveltec.

presentacio TD al teatre
La presentació dels 14 projectes de Tranformació Digital al Teatre, el passat divendres 30 d’abril.

En el pla, que ha tingut una durada de sis mesos -d’octubre a març-, han participat 67 professionals de 52 allotjaments (que representen el 62% de les places hoteleres del municipi, el 30% dels apartaments i el 50% de les places de càmpings) així com quatre agències de viatges de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.