22.9 C
Lloret de Mar
La tornada a l'escola, ahir

Els alumnes celebren poder tornar a l’escola i deixen en segon terme les mesures de la Covid-19

Tots els centres de Lloret han tornat a les classes amb moltes mesures de seguretat que s'estan seguint de manera estricta, però els alumnes les accepten i les integren sense problema.

La tornada a l'escola, ahir

Darreres Notícies

Nervis, però moltes ganes en l’inici del curs escolar aquest dilluns. Gairebé 5.000 alumnes han tornat a omplir les aules a Lloret de Mar després de sis mesos.

- Publicitat -

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, remarca l’alegria que desprenien els alumnes després del primer dia de classe. Això sí, el regidor envia un missatge d’alerta als adults i recorda que les escoles garanteixen tota la seguretat, però les famílies també han de ser responsables quan els infants i adolescents surten de l’escola o l’institut.

Pel que fa a casos, ha matisat que a Lloret, de moment, no hi ha cap cas confirmat en cap centre ni cap alumne o docent que hagi d’estar confinat.

El que està clar és que les mascaretes, el gel hidroalcohòlic, els termòmetres i els itineraris marcats a terra perquè ningú no es creui als passadissos són i seran presents a tots els centres, malgrat que això no impedeix que els infants gaudeixin del retorn a l’escola, que esperaven amb moltes ganes. De fet, la intenció és que els alumnes integrin en el seu dia a dia tots els protocols. I també les famílies tenien nervis i ganes que els petits vagin recuperant les seves rutines.

Des dels centres, es considera que era una necessitat que els alumnes tornessin a les aules. A la ràdio, per exemple, vam parlar amb la directora de l’escola Esteve Carles, Marta Rota, que és conscient que caldran uns dies per adaptar-se a totes les noves mesures, especialment a l’hora d’entrar a l’escola.

A Lloret, aquest dilluns han començat el curs 960 alumnes de segon cicle d’educació infantil, 2.105 de primària i 1.850 entre ESO i batxillerat, a banda dels alumnes que formaran part dels cicles formatius.

spot_img

El + Vist