10.2 C
Lloret de Mar
La tornada a l'escola, ahir

Els alumnes celebren poder tornar a l’escola i deixen en segon terme les mesures de la Covid-19

Tots els centres de Lloret han tornat a les classes amb moltes mesures de seguretat que s'estan seguint de manera estricta, però els alumnes les accepten i les integren sense problema.

La tornada a l'escola, ahir

Darreres Notícies

Nervis, però moltes ganes en l’inici del curs escolar aquest dilluns. Gairebé 5.000 alumnes han tornat a omplir les aules a Lloret de Mar després de sis mesos.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, remarca l’alegria que desprenien els alumnes després del primer dia de classe. Això sí, el regidor envia un missatge d’alerta als adults i recorda que les escoles garanteixen tota la seguretat, però les famílies també han de ser responsables quan els infants i adolescents surten de l’escola o l’institut.

Pel que fa a casos, ha matisat que a Lloret, de moment, no hi ha cap cas confirmat en cap centre ni cap alumne o docent que hagi d’estar confinat.

El que està clar és que les mascaretes, el gel hidroalcohòlic, els termòmetres i els itineraris marcats a terra perquè ningú no es creui als passadissos són i seran presents a tots els centres, malgrat que això no impedeix que els infants gaudeixin del retorn a l’escola, que esperaven amb moltes ganes. De fet, la intenció és que els alumnes integrin en el seu dia a dia tots els protocols. I també les famílies tenien nervis i ganes que els petits vagin recuperant les seves rutines.

Des dels centres, es considera que era una necessitat que els alumnes tornessin a les aules. A la ràdio, per exemple, vam parlar amb la directora de l’escola Esteve Carles, Marta Rota, que és conscient que caldran uns dies per adaptar-se a totes les noves mesures, especialment a l’hora d’entrar a l’escola.

A Lloret, aquest dilluns han començat el curs 960 alumnes de segon cicle d’educació infantil, 2.105 de primària i 1.850 entre ESO i batxillerat, a banda dels alumnes que formaran part dels cicles formatius.

spot_img

El + Vist