7 C
Lloret de Mar

Els alumnes de l’institut Sant Quirze munten un festival de música

Serà el proper 12 de novembre i el preu de l’entrada servirà per ajudar a reduir les despeses del viatge de final de curs, en què marxaran a Euskadi.

Tres dels alumnes implicats i la mestra Mireia Vilalta
Tres dels alumnes implicats i la mestra Mireia Vilalta

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Sant Quirze han muntat un festival de música. Serà el proper 12 de novembre i l’entrada servirà per ajudar a reduir les despeses del viatge de final de curs, en què marxaran a Euskadi.

La peculiaritat d’aquest projecte és que el certamen, anomenat ‘Beat Music Festival’, va començar amb una pregunta a dins de l’aula. Qui la va fer va ser la mestra de música, Mireia Vilalta: “si creien que un festival convencional de música pot ser una font de finançament”.

Va ser el curs passat, en què els alumnes que llavors feien 3r de la ESO, com l’Àlex Medina -qui “convido tothom a venir”-, van rebre la pregunta de com seria muntar un festival musical.

No només van respondre a la qüestió, sinó que es van engrescar fins a tal punt que van acabar muntant un festival de veritat, amb música de DJs i l’acadèmia de dansa Báilame.

Laura Castro, una altra de les alumnes implicades, assegura que “la gent deia que no tenia futur, però ho hem organitzat seriosament”.

A més de finançar el viatge amb el preu de les entrades, han fet samarretes al preu de 10 euros. Daniela Fernández, alumna del Sant Quirze, explica que “hem fet la imatge d’un batec musical amb les lletres del nom del festival”.

El festival, que és obert a tothom al preu de 3 euros, arriba el 12 de novembre (un dissabte, de 16 a 20h) en un altre centre escolar: l’Institut-Escola, que els ha cedit un espai.

spot_img

El + Vist