26.9 C
Lloret de Mar
Pau Donès, al videoclip 'Eso que tu me das'

Els Amics de la Música publiquen uns vídeos aquest diumenge, amb motiu del Dia de la Música

Un concert de Beethoven i el videoclip de l'última cançó de Pau Donès.

Pau Donès, al videoclip 'Eso que tu me das'

Darreres Notícies

Els Amics de la Música celebren el Dia de la Música de manera virtual aquest diumenge. Ho faran a través del seu perfil de facebook, on publicaran un parell de vídeos.

Un està dedicat a Beethoven, amb motiu del 250 aniversari del seu naixement. Serà amb un concert per a piano i orquestra, que interpretarà la pianista Martha Argerich, sota la batuta de Daniel Baremboin. També publicaran un videoclip de Jarabe de Palo amb la cançó “Eso que tu me das”, en record del cantant i músic Pau Donés, mort fa pocs dies.

Silvia Castillo, membre de l’entitat, assenyala que el Dia de la Música “promou l’intercanvi cultural entre pobles a través de la música, com a símbol d’igualtat”. Destaca que “cada any fem concerts al carrer, però enguany no podem i volem estar presents” a través de les publicacions a Facebook.

L’any 1982 França va iniciar la celebració del Dia de la Música, com a “Festa de la Música”. Cada 21 de juny, coincidint amb el solstici d’estiu, la Unió Europea celebra la jornada per promoure la música al carrer i l’organització de concerts gratuïts.

L’associació d’Amics de la Música duu a terme activitats relacionades amb la promoció musical de Lloret de Mar. A les portes de la nova normalitat, ofereix a la ciutadania un parell de concerts al seu perfil de facebook. Serà aquest diumenge, dia de la música.

spot_img

El + Vist