24.4 C
Lloret de Mar
Fotografia aèria de l'incendi (Agents Rurals).

Els Bombers donen per controlat l’incendi forestal de Lloret de Mar

L'Ajuntament informa que s'ha pogut reobrir la GI-682 entre Lloret i Tossa, on s'ha originat el foc, al trànsit rodat.

Fotografia aèria de l'incendi (Agents Rurals).

Darreres Notícies

Es dona per controlat l’incendi forestal que crema des de quarts de 12 del migdia a Lloret de Mar. Expliquen que les tasques actuals se centren en encerclar els focus secundaris que s’han generat al cap del foc, en el qual hi treballen 34 dotacions terrestres i 4 d’aèries.

Segons els Bombers, han tractat el foc com si hi hagués hagut 2 incendis; el primer, que ha començat en cremar una furgoneta a la GI-682 i que ha anat muntanya amunt, i el segon, generat per tots els focus secundaris des del cap cap endavant.

Agents Rurals han actualitzat les dades de la superfície afectada, que són 6 hectàrees en total. De les quals, 1,85 hectàrees corresponen a terreny forestal i la resta és sòl urbà dins els límits de la urbanització, a més de cremar una casa, dos jardins i tres vehicles (inclosa la furgoneta que ha originat el foc).

Un dels sectors cremats al terme de Lloret de Mar (Jaume Dulsat)
Un dels sectors cremats al terme de Lloret de Mar (Jaume Dulsat)

Per part de l’Ajuntament, ens informen que a quarts de 3 de la tarda s’ha pogut reobrir la GI-682 entre Lloret i Tossa, on s’ha originat l’incendi, al trànsit rodat. Estava tancada des d’abans del migdia.

Fotografia de quan ha començat l'incendi a la GI-682 (Oscar Torres)
Fotografia de quan ha començat l’incendi a la GI-682 (Oscar Torres)

L’incendi ha obligat a confinar 20 persones de les urbanitzacions Font de Sant Llorenç i Serrabrava, on s’han desallotjat 8 cases preventivament. El foc ha començat en una furgoneta estacionada a la Gi-682, al Km 15. No hi ha cap persona ferida.

spot_img

El + Vist