12.9 C
Lloret de Mar

Els clubs esportius i Valentí Sanjuan acabaran el ‘Camí a Lloret’

L'esdeveniment, que té un rerefons solidari amb la Marató de TV3, és el tret de sortida al Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

Una prova d'atletisme, a les pistes lloretenques.
Una prova d'atletisme, a les pistes lloretenques.

Darreres Notícies

Aquest dissabte es durà a terme l’acció “Camí a Lloret”, que servirà de tret de sortida del Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que se celebra a la vila els pròxims 25 i 26 de novembre.

servicios profesionales jimenez

Hi participaran també sis destinacions: L’Ametlla de Mar, Amposta, Calella, Girona, l’Hospitalet de Llobregat i Santa Susanna.

Aquests municipis duen a terme avui diverses accions esportives que implicaran la participació dels seus veïns. S’ha calculat la distància mitja que hi ha entre cadascuna d’aquestes destinacions i Lloret. Entre totes, es recorreran un total de 900 quilòmetres. I per cadascun d’aquests quilòmetres es farà una donació a La Marató de TV3, destinada enguany a les malalties mentals.

Una vegada celebrades aquestes activitats, es recorrerà l’últim quilòmetre a Lloret de Mar. Serà aquest dissabte, des del Castell d’en Plaja fins a la Plaça de la Vila on, a les 12 del migdia, es posarà el punt final al comptador de quilòmetres de totes les poblacions i ciutats. Hi participaran els representants d’una 20a d’entitats esportives de la vila, que estaran acompanyats de l’influencer esportiu Valentí Sanjuan.

Lesportista youtuber Valentin Sanjuan
L’esportista youtuber Valentin Sanjuan.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde, Jaume Dulsat, qui anima tothom a seguir el ‘Camí a Lloret’. Afegeix que, el de demà, serà un acte “bonic, amb representants de tot l’esport lloretenc”.

En els parlaments, hi intervindran Jaume Dulsat i el director de Màrqueting d’Experiències i Recerca de l’Agència Catalana de Turisme, Damià Serrano. L’acte es podrà seguir allà en directe o bé via streaming, en través de les xarxes socials de Nova Ràdio Lloret i Fitel TV.

spot_img

El + Vist