Dissabte, 31 octubre 2020
15.3 C
Lloret de Mar
La trobada d'ahir dimarts

Els empresaris de Lloret conclouen que cal invertir en recursos humans i en formar més el personal

És una de les conclusions de la jornada organitzada pel Consell Comarcal aquest dimarts amb una desena d'empresaris de la vila.

La trobada d'ahir dimarts

Darreres Notícies

L’Ajuntament lliura les tauletes als instituts Coll i Rodès i Rocagrossa

L'entrega l'han fet l'alcalde Dulsat i el regidor d'Educació, Albert Ferrández, aquest divendres als dos IES com a centres de màxima complexitat.

Les afectacions al detall a Lloret de Mar, per les noves mesures anti-Covid

Can Saragossa, el jaciment del Turó Rodó i el castell de Sant Joan queden tancats al públic. El Museu del Mar resta tancat només els caps de setmana.

Lloret, ponent en un seminari internacional sobre turisme esportiu organitzat a Xile

Es duu a terme aquest 31 d'octubre i comptarà amb professionals de diferents països llatinoamericans que volen millorar el seu posicionament en turisme esportiu.

Jaume Dulsat demana “un esforç” als veïns de Lloret, davant les limitacions de mobilitat

Ha quedat ajornat el concert de Mayte Martín d'avui al vespre i l'aforament al cementiri es restringeix al 30%.

L’Hoquei Lloret és l’únic que juga aquest cap de setmana a la vila

El partit –que es juga a porta tancada- entre el Lloret i el Vic serà aquest diumenge, a les 19 hores, al Pavelló Municipal d’Esports.

Una desena d’empresaris de la vila han participat aquest dimarts en una jornada organitzada pel Consell Comarcal. És la segona fase d’un projecte que va començar amb una visita in situ als diferents establiments i que acabarà amb un estudi d’àmbit comarcal que permeti extreure una sèrie de conclusions i mesures a impulsar. La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, en fa una valoració molt positiva.

La finalitat ha estat debatre plegats quines tendències en matèria d’ocupació s’han generat a partir de les reformes hoteleres fetes a Lloret de Mar els últims anys i fer una reflexió sobre la reconversió hotelera i la gestió de personal que sigui útil als propis hotelers que compartiran informació, arguments i coneixements, i també a l’administració per dissenyar les futures polítiques públiques.

La trobada d’ahir (Consell Comarcal de la Selva)

En aquesta línia, Eduard Colomé, conseller comarcal d’Empresa i Ocupació, explica que s’han extret moltes conclusions. El més destacat és que els hotels i altres establiments que han apostat per fer un canvi cap a la qualitat, a diferència del model low cost, han pogut constatar que cal invertir també en recursos humans i en formar més el personal, perquè tingui més i noves capacitats. Eduard Colomé assegura que els empresaris han quedat molt satisfets amb la trobada.

La jornada, organitzada pel consell comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Lloret, s’ha fet aquest dimarts al matí a l’oficina de turisme de l’avinguda de les Alegries.

SEGUEIX-NOS

5,057SeguidorsSeguir
3,291SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.