Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
La trobada d'ahir dimarts

Els empresaris de Lloret conclouen que cal invertir en recursos humans i en formar més el personal

És una de les conclusions de la jornada organitzada pel Consell Comarcal aquest dimarts amb una desena d'empresaris de la vila.

La trobada d'ahir dimarts

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Una desena d’empresaris de la vila han participat aquest dimarts en una jornada organitzada pel Consell Comarcal. És la segona fase d’un projecte que va començar amb una visita in situ als diferents establiments i que acabarà amb un estudi d’àmbit comarcal que permeti extreure una sèrie de conclusions i mesures a impulsar. La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, en fa una valoració molt positiva.

La finalitat ha estat debatre plegats quines tendències en matèria d’ocupació s’han generat a partir de les reformes hoteleres fetes a Lloret de Mar els últims anys i fer una reflexió sobre la reconversió hotelera i la gestió de personal que sigui útil als propis hotelers que compartiran informació, arguments i coneixements, i també a l’administració per dissenyar les futures polítiques públiques.

La trobada d’ahir (Consell Comarcal de la Selva)

En aquesta línia, Eduard Colomé, conseller comarcal d’Empresa i Ocupació, explica que s’han extret moltes conclusions. El més destacat és que els hotels i altres establiments que han apostat per fer un canvi cap a la qualitat, a diferència del model low cost, han pogut constatar que cal invertir també en recursos humans i en formar més el personal, perquè tingui més i noves capacitats. Eduard Colomé assegura que els empresaris han quedat molt satisfets amb la trobada.

La jornada, organitzada pel consell comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Lloret, s’ha fet aquest dimarts al matí a l’oficina de turisme de l’avinguda de les Alegries.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica