5.7 C
Lloret de Mar
La colla gegantera amb la mula, aquest agost (Gegants de Lloret de Mar)

Els gegants de Lloret participaran a la tradicional Trobada Gegantera de Blanes

La trobada es recupera després que l'any passat no es pogués fer per la Covid-19, però el públic haurà de gaudir de la ballada de gegants assegut al voltant de la plaça.

La colla gegantera amb la mula, aquest agost (Gegants de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Els gegants de Lloret seran aquest dissabte a Blanes, per assistir a la tradicional Trobada Gegantera. La colla lloretenca estarà acompanyada de sis colles convidades més: Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Teià, Premià de Dalt i la colla de l’Esbart Joaquim Ruyra.

La trobada es recupera després que l’any passat se suspengués, com tants altres actes, a causa de la Covid-19. Això sí, l’edició d’aquest any serà especial, perquè s’aplicaran tots els protocols establerts per la pandèmia.

En aquest sentit, la trobada s’acompanyarà d’una Exposició Gegant, que ja es pot visitar a la planta baixa del Teatre de Blanes i que mostra gegants i gegantins de diverses colles.

De cara a demà dissabte, a les set de la tarda, es farà la Ballada de Gegants, a la plaça Dies Feiners. La previsió és que les colles actuïn al mig de la plaça i el públic gaudeixi de l’espectacle assegut al voltant.

spot_img

El + Vist